به گزارش ایسنا، مهدی صالحی صبح امروز در نشست خبری خود با تشریح جزئیات عملکرد شهرداری منطقه دو با بیان اینکه سالها مسائل محله فرحزاد مردم را اذیت میکرد و تصور میشد که امکان بهبود شرایط وجود ندارد، گفت: به نوعی این ذهنیت در مردم بود که در فرحزاد امکان صدور پروانه نیست؛ اما از سال گذشته این رویه تغییر کرد و هر چند کم پروانه صادر شد اما تابو شکسته شد اما باید در سالجاری این رویه تسریع یابد.
محله اسلام آباد از چالش شهری به محله الگو تبدیل میکنیم
بهرهبرداری رود دره فرحزاد در شهریور ماه
وی با بیان اینکه بعد از سالها دره فرحزاد اصلاح شد هرچند که افتتاح آن با تأخیر انجام میشود اما ساماندهی انجام شده است، افزود: در رود دره فرحزاد در سالهای اخیر ۷۲۱ پلاک تصرفی توسط شهرداری منطقه ۲ و ۵ در حدود ۷ هزار میلیارد تومان خریداری شده بود؛ اما به دلیل عدم اجرای پروژه ساماندهی رود دره به پاتوق معتادان تبدیل شده بود وقتی در قالب قرارگاه اجتماعی، معتادان از دره رفتند و حالا دره فرحزاد ساماندهی شده است؛ در شهریورماه سال جاری بهره برداری میشود که در این راستا محله اسلام آباد که رود دره دارد و به معضل ۵۰ ساله بدل شده بود با پیگیریهای انجام شده از شورا و کمیسیون ماده ۵ توانستیم اقدامات اجرایی را آغاز کنیم و ساخت مراکز خدماتی و فرهنگی آغاز شده و سعی داریم محله اسلام آباد را از یک چالش شهری به محله الگو تبدیل کنیم.
شهردار منطقه ۲ تهران با تأکید بر اینکه شهروندانی که در خانههای بدون سند و ناایمن زندگی میکنند به زودی در واحدای ایمن و سنددار زندگی میکنند، گفت: در میدان نوروز در بلوار دریا گودی ۱۷ ساله وجود داشت که به واسطه ریزش در سال ۷۶ حدود ۱۱ متر از عرصه خیابان را اشغال کرده بود؛ اما امسال این عرصه عمومی پس گرفته شد و در محور پاکنژاد بعد از حدود ۱۱ سال محدودهای از کارگاه عمرانی خارج شد و به شهروندان در قالب پلازا تبدیل شد و همچنین انتهای خیابان شادمان ایستگاه مترویی که بیش از ۱۰ سال در تصرف بوده عرض دوماه آینده آزاد میشود.
ساماندهی میدان صنعت و هویت بخشی میدان صنعت در دستور کار شهرداری
صالحی با اشاره به اینکه راهبرد توسعه حمل و نقل عمومی در این منطقه در دستور کار قرار گرفت و ایستگاههای متروی خط ۶ و ۷ در این منطقه تکمیل شد، اظهار کرد: در ناوگان اتوبوسرانی نیز ۱۰۰ درصد نوسازی شد و از این به بعد به دنبال توسعه ناوگان هستیم. در مراجعات مردمی ساماندهی میدان صنعت و هویت بخشی این میدان در دستور کار قرار گرفت و رضایت شهروندان را در پی داشت.
وی در مورد وضعیت آسفالت در منطقه با بیان اینکه از ابتدای سال جاری بیش از ۶۵ هزار تن در معابر توزیع شده است، گفت: پیش بینی میشود با احتساب آسفالت بزرگراهها این میزان به ۱۲۰ هزار تن برسد و هزینه حمل و پخش بالغ بر هر تن ۳ میلیون تومان است و این اتفاق مهم در حالی رخ داده که وضعیت آسفالت بزرگراههای منطقه دو بسیار نامناسب بود و تقریبا تمام بزرگراهها تحت پوشش عملیات آسفالت قرار دارند.
شهردار منطقه ۲ تهران با بیان اینکه طرح تفصیلی محله جاویدآباد و شمسه تصویب شد، گفت: موضوع ساماندهی میدان کتاب در دستور کار قراردارد و طبق مصوبه شورایعالی ترافیک کشور این میدان باید به چهارراه هوشمند تبدیل شود؛ چرا که میدان کوچکی است و قابلیت و کارکرد میدان ندارد و ظرف چند هفته آینده به چهارراه هوشمند بدل میشود.
صالحی در مورد وضعیت گودهای پرخطر منطقه با بیان اینکه گود جنب مرکز همایش های برج میلاد کلا رفع خطر شد و گود دریا نیز کلا پر شد به ایسنا، گفت: گود مرزداران، حمیلا و بلوار بهزاد کامل رفع خطر شد و تنها گود ایران زمین مانده که با وزارت نفت جلسات زیادی داشتیم؛ اما ملاحظاتی داریم چراکه گزارش های مهندسی و پایشها نشان می دهد که گود خطر ندارد و این گود به نوعی اموال عمومی است. بنابراین اقدام در مورد این گود باید با ملاحظاتی باشد و کار را سخت کرده و اخیرا وزارت نفت نامه زده که میخواهد گود را رفع کند و امید است در گزارش بعدی این گود هم تعیین تکلیف شود و دقت داشته باشید که در گود عملیات نیلینگ انجام شده و این عملیات یک عمری دارد و الان خطری در مورد این گود که پایدارسازی موقت شده نیست؛ اما یکماه دیگر را خبر نداریم.
وی در مورد ساختمانهای پرخطر منطقه نیز به ایسنا گفت: ۱۱ ساختمان با خطر بالا و تعداد بالایی رفع خطر شد مثلا بیمارستان حضرت رسول محله شهرآرا ایمن سازی شد و ۲۲۰ مورد ساختمان پرخطر داشتیم و برای ساختمان سرو نارنجستان هم عملیات اجرایی مقاوم سازی انجام شده و عملیات رفع خطر ساختمان بهاران ستارخان با قطع انشعابات شروع شد و برای سه مجموعه خود شهرداری تهران همچون بازارچه ستارخان، توحید و یادگارامام نیز عملیات اجرایی مقاوم سازی شروع شده است و هیچ ساختمان ناایمن بلاتکلیف نداریم.
سرانجام واگذاری زمین معوض به ساکنان محله اسلام آباد
شهردار منطقه ۲ تهران در مورد سرانجام واگذاری زمین معوض به ساکنان محله اسلام آباد با بیان اینکه تا سال ۹۲ در رود دره تملکهایی داشتیم که از باب اجرای تکمیل رود دره بود، گفت: از سال ۹۴ این روند متوقف شد و با مصوبه شورای شهر در اسفند ۱۴۰۲ اجازه داده شد که شهرداری در عرصههایی تملک کند که قابلیت احداث ساختمان مسکونی دارد، آپارتمان احداث کند و به عنوان معوض تحویل ساکنان شود قبلا سیاست این بود که ساکنان برای اجرای پروژه از محله خارج شوند اما تجربه ها نشان داد که این مسئله امکان پذیر نیست. پس استراتژی طرح مبتنی بر حضور و اسکان مردم تغییر کرد و شهرداری تمام عایدات ایجاد شده را در همان پروژه صرف میکند و تاکید میکنم که عائدی برای شهرداری تهران در اجرای این پروژه ندارد.
وی در مورد وضعیت ساخت پارکینگعمومی در سطح منطقه ۲ و حل معضل فضای پارک خودرو در این منطقه نیز با بیان اینکه پارکینگ عرفان با ۶۰۰ واحد پارکینگ توسط بورس بعنوان کسری پارکینگ پروژه ساختمانی احداث میشود و از این ۶۰۰ واحد بخشی از آن به عنوان پارکینگ عمومی اشتفاده میشود، ادامه داد: پارکینگستارخان نیز طراحی شده و در مرحله تنظیم پیمان است.
صالحی در مورد کاهش زمان صدور پروانه با تأکید بر اینکه این منطقه موفقیتهای خوبی کسب کرده؛ اما تا افق مطلوب فاصله دارد، گفت: شنیدیم که لایحهای به شورا تقویم شده تا در فرآیندها تغییر و تسریع صورت گیرد که این لایحه در شورا در حال بررسی است.
وی در مورد وضعیت آسیبهای اجتماعی در این منطقه افزود: در مورد کودکان کار طرحی از سوی شهرداری تهران طراحی شد که در این منطقه اقدامات خوبی انجام دادیم که در این زمینه بر اساس دستورالعمل ابلاغی برای ساماندهی کودکان کار و معتادان اقدامات خوبی داشتیم و ۸۵ کودک کار با کمک بهزیستی جذب شدند اما در این زمینه باید فرهنگسازی شود تا همراهی مردم را داشته باشیم و در حوزه معتادان نیز حدود ۴۵۰ نفر از ابتدای سال تاکنون جمع آوری داشتیم.
انتهای پیام
نظرات