• یکشنبه / ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ / ۰۷:۲۲
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403051408721
  • خبرنگار : 50599

برگزاری نشست اضطراری قرارگاه پدافند زیستی شهرستان راسک با موضوع بیماری آئدس

برگزاری نشست اضطراری قرارگاه پدافند زیستی شهرستان راسک با موضوع بیماری آئدس

ایسنا/سیستان و بلوچستان نشست اضطراری قرارگاه پدافند زیستی شهرستان راسک با موضوع بیماری آئدس برگزار شد.

سلیم کدخدا فرماندار شهرستان راسک شامگاه شنبه ۱۳ مرداد در جلسه نشست اضطراری قرارگاه پدافند زیستی شهرستان راسک  با موضوع بیماری آئدس بیان کرد: اقتضا و زمینه تشکیل قرارگاه پدافند زیستی شهرستان مهم‌ترین و بزرگترین تهدید زیستی جاری هجوم پشه ناقل و حامل بیماری آئدس است.

وی تاکید کرد: اهتمام و مشارکت همه جانبه تمامی دستگاه‌های اجرایی و نهادهای عمومی عضو قرارگاه زیستی پدافند غیرعامل برای اطلاع رسانی و آگاهی بخشی عمومی راجع به تهدید آئدس و شیوه‌های پیشگیرانه و مقابله با آن ضروری است.

وی همچنین به ضرورت تشکیل کمیته‌های ششگانه زیر مجموعه قرارگاه از سوی شبکه بهداشت و درمان شهرستان با استفاده از همه ظرفیت‌های کارشناسی و اداری شهرستان تأکید کرد و افزود: هر دستگاه عضو، یک کارشناس مامور در زمینه پیگیری تهدیدات بیماری، ارائه پیشنهادات و نقطه نظرات کارشناسی اعضای قرارگاه در حوزه‌های پیشگیری و مقابله با تهدید هجوم پشه آئدس معرفی کند.

وی همچنین بر تولید و انتشار محتوای آموزشی در فضای مجازی و تهیه محتوای کاربردی آموزشی برای ارائه در کارگاه‌های آموزشی، تشدید مراقبت‌ها و تمهیدات کنترل در مبادی مرزی، تمرکز اطلاع رسانی‌ها مردمی در جدار مرز مشترک با کشور پاکستان تاکید کرد.

فرماندار شهرستان راسک با اشاره به نقش محوری و مهم شهرداران و دهیاران سطح شهرستان و دستگاه های اداری گفت: اقدام شهرداری‌های شهرستان و دهیاران روستاهای بزرگ و پرجمعیت برای تخلیه لاستیک‌های مستعمل و معدوم سازی آن و اقدام مشابه دستگاه‌های دارای نقلیه برای جلوگیری از انباشت لاستیک‌های مستهلک در محیط های تابعه مورد توجه قرار گیرد.

وی تاکید کرد: شهرداران پاکسازی اماکن عمومی و جمع آوری پسماند شهری و پاکسازی محیط‌های عمومی از آب‌های راکت را تشدید کنند.

فرماندار راسک خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی برای تخصیص سهم اعتبار شهرستان جهت مقابله با تهدید پشه آئدس با توجه به موقعیت مرزی شهرستان برنامه ریزی لازم داشته باشد.

کدخدا ضمن تاکید بر همکاری همه جانبه شبکه بهداشت درمان‌، هلال احمر، فرهنگ و ارشاد، ورزش و جوانان‌، کمیته امداد و بهزیستی برای مدیریت و بسیج منابع و مشارکت سازمان‌های مردم نهاد در عرصه پیشگیری و مقابله با تهدید آئدس، درخواست کرد: قرارگاه عملیاتی شهید مرادی و دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر به ترتیب برای تامین و به کارگیری دستگاه‌های مه‌پاش و پمپ‌های سم پاش و تامین و تخصیص تجهیزات فنی مقابله ایی مورد نیاز همکاری و مشارکت کنند.

فرماندار شهرستان راسک گفت: صدور و ابلاغ دستور هماهنگی و همکاری نیروهای نظامی و انتظامی با مرزبانی با مامورین شناسایی مقابله با پشه آئدس در مقرهای تابعه و اجرای دستور العمل عملیاتی واپایش تهدیدات ناشی از هجوم پشه آئدس از سوی فرماندهی محترم قرارگاه عملیاتی شهید مرادی به رده‌های نظامی و انتظامی تابعه و ابلاغ دستورالعمل مذکور به کلیه ادارات و دستگاه‌های اجرای از سوی مسئولین مربوطه و فرماندهان محترم مورد انتظار و تأکید می باشد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha