• شنبه / ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ / ۱۶:۴۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403051308557
  • خبرنگار : 50355

مدیرعامل  انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد:

دستگاه  پیشرفته اسپکت-سی‌تی در مسیر کاغذبازی‌های اداری خاک می‌خورد

دستگاه  پیشرفته اسپکت-سی‌تی در مسیر کاغذبازی‌های اداری خاک می‌خورد

ایسنا/خراسان رضوی مدیرعامل  انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد گفت: مجوز بهره‌برداری از دستگاه  پیشرفته اسپکت-سی‌تی  که کاربرد آن در حوزه پزشکی هسته‌ای و تصویربرداری تشخیصی ملکولی سرطان است و برای خرید آن ۸۰ میلیارد تومان هزینه شده است، بیش از ۱۰ ماه از نصب آن، در مسیر کاغذبازی‌های اداری گیر کرده است.

اصغر افراسیابی امروز شنبه ۱۳ مرداد ماه در جمع خبرنگاران گفت: بیمارستان ناظران مشهد  با ۳۰ هزار مترمربع زیربنا، توسط خیران  و در عرض چهار سال و نیم احداث شده است.

 وی افزود: یکی از چالش‌هایی که  در حال حاضر ما با آن مواجه هستیم این است که خیران از جان و دل و از مال خود و بدون اینکه ذره‌ای از منابع اقتصادی دولت استفاده کنند، در پروژه‌های سنگین، سرمایه‌گذاری می‌کنند، اما ما که نماینده آنها هستیم، در پروسه کارهای اداری و کاغذبازی‌هایی که وجود دارد چنان غرق می‌شویم که واقعا اگر علاقه  به کار و گره‌گشایی از کار مردم مطرح نباشد، خسته شده و از تلاش دست برمی‌داریم.

افراسیابی خاطرنشان کرد: دو سال و نیم پیش تصمیم گرفتیم بخش پزشکی هسته‌ای بیمارستان ناظران را که با تجهیزات مدرنی همراه است و بسیار مورد نیاز بیماران است، راه‌اندازی کنیم  که در ابتدا خرید دستگاه اسپکت- سی‌تی  از نوع اول که تشخیص ملکولی سرطان است در دستور کار قرار گرفت و ما این دستگاه پیشرفته را از شرکت زیمنس آلمان خریدیم  و مجوزهای آن از وزارت بهداشت گرفته شد.

مشکل پروسه بسیار زمانبر بهره‌برداری است

وی با اشاره به اینکه دستگاه اسپکت_سی تی  در مشهد نداریم و از این جدیدتر هنوز وارد ایران نشده است، در مورد نحوه کار این دستگاه نیز توضیح داد:  اسپکت سرطان را تشخیص می‌دهد اما سی‌تی اعلام می‌کند که این ملکول  در کدام ارگان بدن است و پزشکان از طریق ترکیب این دو با هم  و عکس‌هایی را  که روی هم می‌اندازند، ارگانی که آلوده به ملکول و تومور سرطانی شده را به راحتی تشخیص می‌دهند.

وی تصریح کرد: این دستگاه تقریبا در تابستان سال ۱۴۰۲ به گمرک رسید و در مهرماه  ۱۴۰۲ از گمرک ترخیص و در محل پروژه یعنی بیمارستان ناظران قرار گرفت.

مدیرعامل  انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد افزود: نصب این دستگاه سه ماه و نیم طول کشید و چون این دستگاه‌ها، سیستم‌های انرژی‌زا و پرتوزا هستند، از طریق سازمان انرژی اتمی و وزارت بهداشت باید تست‌های مختلف دستگاه انجام و دستگاه تایید شود.

افراسیابی بیان کرد: بنا بر مدارک موجود، در دی ماه ۱۴۰۲ این دستگاه را تحویل بیمارستان داده و نصب می‌کند و علاوه بر نصب، یکی از موارد مربوط به این دستگاه‌های پرتوزا این است که باید تمام تست‌های مربوط به انرژی را انجام دهد، بعد به ما تحویل دهد  که در دی ماه دستگاه تحویل ما شد، از دی ماه ما گزارش تحویل را به سازمان انرژی اتمی دادیم و از همان زمان کارهای اداری و کاغذبازی مربوط به بهره‌برداری آن شروع شد.

وی تصریح کرد: الان حدود ۸ ماه است از نصب این دستگاه گذشته و این دستگاه با ارزش  ۸۰ میلیارد تومان  که از بهترین مارک‌های دنیا است و در مشهد نمونه دیگری از آن نداریم و مهمتر از همه اینکه مورد نیاز بیماران است، منتظر مجوز بهره‌برداری است و خاک می‌خورد و در خوشبینانه‌ترین حالت ممکن، شاید تا دو ماه دیگر این پروسه کاغذبازی‌ها طول بکشد.

گارانتی دستگاه رو به اتمام است

مدیرعامل  انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد اظهار کرد: در بازدیدهای اولیه، سازمان انرژی اتمی که یک سازمان مقتدر و کاربلد است نامه‌ای که  به ما دادند این است که آرایش صندلی‌ها در قسمت پذیرش درست نیست و یا برچسپ‌های هشدار دهنده لازم را نصب نکردید که البته درست است ولی معمولاً این برچسب‌ها را نزدیک زمان بهره‌برداری نصب می‌کنند.

وی ادامه داد: از ۱۰  ماه پیش تمام مواردی که لازم بود را اجرایی کردیم، آرایش صندلی‌ها و نصب برچسپ‌ها و غیره انجام شد همه چی آماده است و حتی پرسنل آن هم استخدام شده است، اما هیچ کس به فکر اصل قضیه که بهره‌برداری از این دستگاه است، نیست و حال باید بدویم که این دستگاه به ‌بهرداری برسد و علت آن فقط و فقط کاغذبازی‌های اداری  است.

افراسیابی عنوان کرد: برای مجوزهای بهره‌برداری چند نهاد از جمله سازمان انرژی اتمی، وزارت بهداشت، و دانشگاه علوم پزشکی مشهد باید موضوع را از جوانب مختلف بررسی کنند که همه این دستگاه‌ها هم، عقاید و سلیقه‌شان با هم متفاوت است.

وی با بیان اینکه این دستگاه ۱۲ ماه گارانتی دارد گفت: تا الان حدود  ۱۰ ماه از نصب آن گذشته و تا به بهره‌برداری برسد گارانتی آن هم در این فاصله تمام می‌شود و اگر بعد از بهره‌برداری قطعه‌ای از آن دچار مشکل شود، باید هزینه زیادی بپردازیم.

مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد با بیان اینکه باید حساسیت درمان بیمار سرطانی درک شود، خاطرنشان کرد: این ۸۰ میلیارد تومان را خیران سال گذشته هزینه کرده‌اند و دین آن بر گردن ماست، واقعا دل آدم می‌سوزد  و باید تفکر جامعه دولتی درست شود، وقتی که خود دولت در تامین تجهیزات ضعیف است و خیران به دولت کمک می‌کنند، باید از خیرانی که پای کار هستند حمایت شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha