هادی بدری اظهار کرد: خودروهای فرسوده ای که برای مدت طولانی در سطح معابر عمومی رهاسازی شده و بلاتکیف مانده اند توسط نیروهای خدمات شهری اخطاریه لازم صادر و سپس جمع آوری می شوند.
وی با بیان اینکه این اقدام در راستای رفع مشکلات سد معبر صورت می گیرد، عنوان کرد: ابتدا اخطاریه برای جمع آوری خودرو اسقاطی به مالکان صادر و در صورت عدم توجه ، شهرداری بر اساس مجوزهای قانونی نسبت به انتقال خودرو به پارکینگ اقدام میکند.
بدری یادآور شد: طبق تبصره یک بند دو ماده ۵۵ قانون شهرداری، سد معبر عمومی و اشغال و استفاده غیرمجاز از پیاده روها، معابر و میادین، پارکها، معابر عمومی برای کسب، سکنی و یا هر عنوان دیگری ممنوع است، بنابراین شهرداری مکلف است از این اقدام جلوگیری و در رفع موانع موجود و آزاد کردن معابر و اماکن به وسیله ماموران خود اقدام کند.
وی با اشاره به خودروهایی که به دلیل رسیدن به سن فرسودگی، صاحبانشان آنها را در حاشیه معابر شهری رها کرده و سراغی از آن نمیگیرند، تاکید کرد: این خودروها معمولا عمرشان به اتمام رسیده و با چهرهای خاک خورده علاوه بر اشغال سطوح شهری، باعث ترافیک، بینظمی عبور و مرور شهری و زشتی چهره عمومی محلات می شوند.
بدری اضافه کرد: خودروهای فرسوده رها شده در کنار معابر، علاوه بر ایجاد اغتشاشات بصری، به محلی برای دپوی زبالههای خشک تبدیل شده و اطرافشان زبالههای تر رها میشوند که قطعا هجوم حیوانات موذی مانند موشها را به همراه دارد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز معاون شهردار تاکید کرد: طی برنامه ریزی صورت گرفته و با ابلاغ به مناطق دهگانه جمع آوری خودروهای فرسوده در دستور کار می باشد و شهروندان محترم نیز در صورت مشاهده چنین خودروهایی در کوچه ها و محلات خود موارد را با سامانه ۱۳۷ درمیان گذاشته تا همکاران ما در مناطق نسبت به طی مراحل قانونی و جمع آوری اقدام کنند.
انتهای پیام
نظرات