علی معینی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: ساماندهی گروههای تعزیه از سالها پیش شروع شده و اجازه فعالیت به گروههای بدون پروانه داده نمیشود.
وی افزود: ۲۵ گروه در حال حاضر پروانه فعالیت از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اخذ کردهاند و بدون این مجوز امکان فعالیت نخواهند داشت.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تیران و کرون با بیان اینکه این گروهها باید برای هر اجرا مجوز جداگانه نیز بگیرند، تصریح کرد: مجوز اجرا در تعامل با پلیس اطلاعات و امنیت عمومی صادر میشود.
معینی ادامه داد: بر فعالیتهای این گروهها نظارت شده و در صورت مشاهده تخلف، مجوز آنان تحت تأثیر قرار گرفته و تکرار آن، باعث ابطال مجوز خواهد شد.
به گفته وی، غنای محتوایی گروههای تعزیه مهم بوده و نباید دچار انحراف شود به همین دلیل نظارت بر محتوا و همچنین اجرای آنها مهم است که پیشبینی دورههای آموزشی و تخصصی حائز اهمیت است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تیران و کرون با اشاره به لزوم گزینش افراد تعزیهخوان، گفت: صلاحیت فردی و توانمندی اجرا دو مؤلفه مهم محسوب میشود که صاحبان مجوز و سرگروهها باید به این موضوع بپردازند تا دچار مشکل نشوند.
معینی با اشاره به اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تعزیهخوانها را به رسمیت میشمارد، خاطرنشان کرد: افراد دارای توانمندی و تجربه از سهمیه بیمه و خدمات صندوق اعتباری هنر بهرهمند میشوند از این رو ساماندهی، آموزش و توانمندسازی آنان لازم است.
وی یادآور شد: اجرای شبیهخوانی توسط گروهها در شهرستانهای استان منوط به معرفی ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی است و پس از معرفی و بررسی وضعیتِ پرونده گروه معرفی شده، مجوز اجرا برای آنان صادر خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات