به گزارش ایسنا، دکتر زلفی گل در جلسه هم اندیشی اعضای شورای سیاستگذاری هشتمین دوره از جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان ضمن تقدیر از برگزاری چنین جشنوارههایی در جهت حمایت از جوانان، مسیر جشنواره را مسیر رو به رشدی عنوان کرد و افزود: نقش اصلی جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان جریانسازی علمی است.
به نقل از دبیرخانه جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان، وزیر علوم با اشاره به این که جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان یکی از رویدادهای اصلی هفته پژوهش و فناوری است، ادامه داد: با توجه به پشتوانه علمی محکم این جشنواره، امید است با اهتمام خیرخواهانه در این جشنواره بیش از پیش شاهد پیشرفت در حوزه علم و فناوری در کشور باشیم.
در این جلسه همچنین ابراهیم جمیلی، رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره نیز به آمار رتبه علمی ایران در جهان اشاره کرد و ارائه پیشنهادات در راستای بهبود فعالیتهای علمی جشنواره و همچنین بهبود فضای علم در کشور را خواستار شد.
رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان با اشاره به اینکه تلاش این جشنواره همچنان در جهت حمایت از جوانان این سرزمین در حوزه علوم پایه پابرجا خواهد بود، افزود: توسعه فعالیتهای علمی در حوزه علوم پایه با همکاری دانشگاهها و مراکز علمی سرعت خواهد گرفت.
در جلسه شورای سیاستگذاری هشتمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان که در راستای همفکری و هم اندیشی در خصوص توسعه فعالیتهای علمی جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان برگزار شد و رؤسای دانشگاههای مطرح کشور، مدیران و اعضای هیات علمی دانشگاهها حضور داشتند، گزارش ۷ دوره فعالیت جشنواره و رویدادهای ملی و بینالمللی و فعالیتهای ترویجی که در مناطق مختلف کشور برگزار شده است، ارائه شد و هریک از اعضا نظرات خود را اعلام کردند.
ایده جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان از سال ۹۵ به همت بنیاد علم و فناوری جمیلی و در راستای حمایت از ایجاد کسب وکارهای مبتنی بر فناوری، نوآوری و تحقق اقتصاد مقاومتی، با هدف تبدیل ایده به ثروت محقق شد. این جشنواره از سال ۹۶ به صورت سالیانه در سطح ملی برگزار میشود و برگزیدگان نهایی در پایان جشنواره از اعتبار ویژه بنیاد نیکوکاری جمیلی به منظور تجاریسازی محصول و ایجاد شرکت نوپا بهرهمند میشوند.
جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان با هدف شناسایی ایدههای نو و تسهیل مسیر ایده پردازان به سوی ساخت محصولی دانش بنیان و خلق فناوریهای نوین و کاربردی در زمینه علوم پایه شکل گرفته است و این جشنواره به عنوان یکی از برنامههای رسمی هفته پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با همکاری دانشگاه ها و سازمانهای مختلف برگزار میشود.
جوانان ایده پرداز، کسب و کارهای نوپا و شرکتهای دانشبنیان میتوانند ایدههای خود را در حوزههای شیمی، فیزیک، ریاضی و علوم کامپیوتر شامل هوش مصنوعی، علوم زیستی، زمینشناسی و رویکرد ویژه محیط زیست در این جشنواره ثبت کنند و از حمایتهای علمی و کسب و کاری بنیاد علم و فناوری جمیلی بهره مند شوند.
انتهای پیام
نظرات