• چهارشنبه / ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ / ۰۹:۲۹
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1403051006259
  • خبرنگار : 71955

معاون سازمان نهضت سوادآموزی تشریح کرد

الزامات اساسی در بازنگری اساسنامه نهضت سوادآموزی

الزامات اساسی در بازنگری اساسنامه نهضت سوادآموزی

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نهضت سوادآموزی با بیان اینکه اگر قرار است اساسنامه نهضت سوادآموزی اصلاح و بازنگری شود باید همه استلزامات مربوط در آن دیده شود گفت: یکی از الزامات اساسنامه تامین منابع مورد نیاز از جمله نحوه تامین نیروی انسانی و منابع مالی است.

رسول جمشیدی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه قانون برنامه هفتم مصوب و ابلاغ شده است گفت: در قانون برنامه هفتم پیشرفت، در ماده۹۱ موضوع اصلاح و بازنگری اساسنامه نهضت سوادآموزی مصوب شده که بعد از ابلاغ ظرف شش ماه وزارت آموزش و پرورش مکلف است اساسنامه نهضت را بازنگری و برای تصویب به مجلس بفرستد.

وی با بیان اینکه آنچه که نهضت انتظار دارد اجرای همین حکم است افزود: رویکرد آن توسعه و تعمیر سواد و خدمت و ریشه کنی کامل بی سوادی با تعاریف مبتنی بر تعاریف جدید است که انتظار نمایندگان مجلس نیز است.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان نهضت سوادآموزی با بیان اینکه اگر قرار است اساسنامه نهضت سوادآموزی اصلاح و بازنگری شود باید همه استلزامات مربوط به آن در اساسنامه دیده شود ادامه داد: یکی از الزامات اساسنامه، تامین منابع مورد نیاز از جمله نحوه تامین نیروی انسانی و منابع مالی است که اگر دولت چهاردهم به آن اهتمام لازم را داشته باشد کمک بزرگی به موضوع سوادآموزی و آموزش بزرگسالان کشور خواهد کرد.

جمشیدی با بیان اینکه سازمان نهضت سوادآموزی در حال انجام چند اقدام همزمان است گفت: در قالب برنامه‌های تحولی نهضت سوادآموزی راهبردی دنبال می‌شود که پنج برنامه تحولی جزو هدفگذاری کوتاه مدت آن به حساب می‌آید و برای سال ۱۴۰۳ اجرایی می‌شود که از جمله آن می‌توان به بحث سواد آسان، سواد قرآن پایه و نهضت دانش آموز اشاره کرد.

وی با بیان اینکه در موضوع اصلاح و بازنگری اساسنامه، تیم‌های اندیشه ورز پای کار هستند تا به موقع برای مراجع تصمیم‌گیری ارسال کنند اظهار کرد: تکلیف این است که بر اساس اساسنامه فعلی کلیه افراد بی سواد بالای ۱۰ سال، بازمانده از تحصیل، روستایی و عشایری آموزش ببینند و موضوع صرفا خواندن و نوشتن نیست بلکه آموزش کم سوادان نیز دنبال می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۵-۱۰ ۱۵:۱۸

سلام به فکر تعیین تکلیف نهضتیهای ۹۲ به بعد غیر ایثارگر باشید طبق قانون بودجه ۱۴۰۳ تبصره ۱۵ بند خ پیگیر تعیین تکلیف این نیروها باشید از طریق وزارت آموزش و پرورش باشید.

avatar
۱۴۰۳-۰۵-۱۰ ۱۸:۰۶

سلام لطفاا نهضتیای بعد ۹۲ را جذب کنید

avatar
۱۴۰۳-۰۵-۱۰ ۱۹:۵۰

سلام نهضتی های قبل ۹۲رو هم استخدام کنید

avatar
۱۴۰۳-۰۵-۱۱ ۱۱:۳۳

سلام لطفانگاهی هم به آموزشیاران سال ۹۲که بابی عدالتی فعالیت شونولغوکردن بندازیدواگراکثرهمکاران ما دارن تدریس تومدارس انجام میدن

avatar
۱۴۰۳-۰۵-۱۱ ۰۰:۴۴

توروخدایه فکری بحال سال ۹۰ به بعدکنید.ماهم زحمت کشیدیم حقمون داره ضایع میشه

avatar
۱۴۰۳-۰۵-۱۱ ۰۹:۲۸

سلام نهضتی های قبل ۹۲رو استخدام کنید

avatar
۱۴۰۳-۰۵-۱۱ ۱۲:۴۳

نهضت سواد آموزی باید سریعا منحل شود چون الان هیچ کاربردی ندارد و برای بقای خود وظایف دیگری را انجام می‌دهد آنهم بصورت صوری...‌بودجه این سازمان را صرف کودکان بازمانده از تحصیل بفرمایید

avatar
۱۴۰۳-۰۵-۱۴ ۱۲:۴۹

سلام من نیروی نهضت سوادآموزی ام بعد۱۴سال سابقه و۵سال سابقه تدریس باقرارداد۱۰سالی به صورت نیروی حق التدریس در اداره عشایر الان ۲سال هست جهت ابلاغ شروع بکارم ازکارمنع شده ام وکسی جوابگونیست