• دوشنبه / ۸ مرداد ۱۴۰۳ / ۱۴:۴۲
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1403050804990
  • منبع : سازمان لیگ فوتبال

الزام ساختارسازی فرهنگی در باشگاه‌های لیگ برتر فوتبال

الزام ساختارسازی فرهنگی در باشگاه‌های لیگ برتر فوتبال

جلسه پیش فصل معاونت‌های فرهنگی باشگاه‌های لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور با حضور مدیرانی از وزارت کشور و وزارت ورزش و جوانان در سازمان لیگ برگزار شد.

به گزارش ایسنا، نشست معاونت‌های فرهنگی باشگاه‌های لیگ برتر امروز با حضور احمدرضا دوستی دبیر کمیسیون امنیت مسابقات ورزشی شورای امنیت کشور، مهدی میرجلیلی رئیس سازمان بسیج ورزشکاران، حجت الاسلام علی احدی مدیر کل فرهنگی وزارت ورزش و جوانان، حجت الاسلام علیرضا علیپور رئیس صیانت از لیگ، حجت الله بهمنی مدیر روابط عمومی و امور فرهنگی سازمان لیگ برگزار شد.

بهمنی: معاونت های فرهنگی باشگاه‌ها نقشی موثر در مسابقات دارند

حجت الله بهمنی مدیر روابط عمومی و امور فرهنگی سازمان لیگ در ابتدای این جلسه اظهار کرد: سازمان لیگ، فدراسیون فوتبال با همکاری وزارت ورزش و وزارت کشور چهار آئین نامه هواداری، بلیت فروشی الکترونیک، ایمنی و امنیتی ورزشگاه ها و صدور ID کارت را مصوب کرد. فصل آینده برای نخستین مرتبه این آئین نامه هواداری قرار است در لیگ برتر اجرایی شود. این آئین نامه برگرفته شده از آئین نامه های نهادهای بین المللی چون فیفا، کنفدراسیون فوتبال آسیا و حتی برخی فدراسیون های فوتبال کشورهای صاحب سبک در فوتبال است.

وی افزود: در گذشته برخی معتقد بودند که نباید برای مدیران روابط عمومی هیات های فوتبال استانی و معاونت های فرهنگی باشگاه ها حتی کارت شناسایی صادر شود اما خوشبختانه در فصل پیش رو مدیران روابط عمومی هیات‌های فوتبال و معاونت‌های فرهنگی باشگاه‌ها بازوی اجرایی سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال در طول مسابقات لیگ خواهند بود و نقشی فعال و موثر در برگزاری رقابت ها دارند.

علیپور: ساختارسازی فرهنگی از الزامات فعالیت باشگاه‌ها خواهد بود

حجت الاسلام علیرضا علیپور در این نشست با اشاره به اهمیت زیاد فرهنگ در جهان ورزش اظهار داشت: قطعا فرهنگ و ارزش های اسلامی و ایرانی در ورزش ما جایگاه خاص و ویژه ای دارد شما دیدید که در افتتاحیه مراسم المپیک چه اتفاقات زشت و ضد فرهنگی رخ داد که حتی خود فرانسوی ها به آن معترض شدند بنابراین باید در فرهنگ به خصوص در فوتبال بسیار موثر و فعال عمل کرد.

وی افزود: چهار دستورالعملی که با همکاری فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ، وزارت ورزش و جوانان و وزارت کشور تهیه و تدوین شده در راستای همین مباحث فرهنگی است. یکی از الزامات مهم در بخش فرهنگی ایجاد ساختار سازی فرهنگی در باشگاه‌هاست اگر باشگاه‌ها ساختار فرهنگی مناسبی نداشته باشند حتی ممکن است صدور مجوز حرفه‌ای و ملی آنها با مشکل روبرو شود.

دوستی: وزارت کشور چیزی بیش از فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا از باشگاه‌ها نمی‌خواهد

احمدرضا دوستی دبیر کمیسیون امنیت مسابقات ورزشی شورای امنیت کشور در این جلسه اظهار داشت: وزارت کشور و تمامی دستگاه های امنیتی و انتظامی دغدغه ای جز امنیت و برگزاری مطلوب مسابقات ورزشی ندارند. در حوزه فوتبال هم ما چیزی بیش از آنچه فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا می خواهند از باشگاه ها نمی خواهیم، مهم ترین خواسته ما این است که باشگاه ها هواداران خود را به خوبی کنترل کنند زیرا تمام رفتارهای هواداران به اسم باشگاه ثبت می شود. متاسفانه گاهی شاهد هستیم که برخی باشگاه ها نظارت و کنترل مناسبی روی رفتار تماشاگران خود ندارند و آنها رها شده‌اند.

دبیر کمیسیون امنیت مسابقات ورزشی شورای امنیت کشور افزود: تهیه و تدوین چهار دستورالعمل هواداری، بلیت فروشی هوشمند، امنیت و ایمنی ورزشگاه ها و صدور کارت های شناسایی در جهت برگزاری مناسب تر و مطلوب تر مسابقات است. ما قصد داریم امور برگزاری مسابقات را بیش از گذشته به خود باشگاه ها و هواداران واگذار کنیم و نیروی انتظامی و پلیس فقط در نقش پشتیبان در ورزشگاه ها حاضر شود.

میرجلیلی: ورزش بدون معنویت ارزشی ندارد

مهدی میر جلیلی رئیس سازمان بسیج ورزشکاران ضمن تشکر از سازمان لیگ در برگزاری این نشست اظهار کرد: یکی از مهم ترین اهداف ورزش و فوتبال ایجاد اوقات فراغت مناسب برای اقشار مختلف جامعه است و همین مساله نیز نشان از اهمیت ویژه کار فرهنگی در این حوزه دارد. با این حال معتقد هستیم که کار فرهنگی از رفت و آمد مناسب تماشاگران به ورزشگاه ها و داشتن امکانات رفاهی و امور بهداشتی آغاز می شود. هواداران باید با آرامش خاطر در ورزشگاه ها حاضر شوند و باشگاه ها نیز باید بر روی دو واژه هویت دینی و هویت ملی کار و فعالیت کنند. معنویت و حضور ارزش در ورزش از مهم ترین مسایل است. شما دیدید که در افتتاحیه المپیک پاریس عفت زدایی شد و مقام معظم رهبری چند سال پیش فرمودند  صهیونیست ها می خواهند ارزش و معنویت را از ورزش جدا کنند.

رئیس سازمان بسیج ورزشکاران ادامه داد: باشگاه‌ها باید اشعار حماسی با هویت های ملی و فرهنگی داشته باشند و هواداران واقعی حامی باشگاه‌ها هستند. اگر گاهی می بینیم که مثلا هوادارانی علیه بازیکنان یا مدیریت باشگاه شعارهایی سر می دهند بدون شک باید گفت آنها هوادارنما هستند و هواداران واقعی حامی باشگاه ها هستند و هیچ گاه علیه استان و شهر و هویت ملی اقدامی نمی کنند.

احدی: فدراسیون فوتبال در بخش فرهنگی یکی از بهترین‌هاست

حجت الاسلام علی احدی مدیر کل فرهنگی وزارت ورزش و جوانان در این نشست اظهار کرد: روزی که به حوزه فرهنگی وزارت ورزش آمدم گفتند اصلا طرف سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال نروید همکاری لازم را انجام نمی دهند اما بدون اغراق باید بگویم فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ از بسیاری از فدراسیون ها در امر فرهنگی بهتر و همراه تر هستند ودر حوزه فرهنگی خیلی خوب و موفق عمل کرده اند خود آقای تاج ریاست فدراسیون و بقیه عوامل فرهنگی.

وی افزود: حضور شخصیت هایی چون حجت الاسلام علیپور و آقای بهمنی در سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال نعمتی برای این فدراسیون است زیرا آنها جزو متخصص ترین افراد در حوزه فرهنگی ورزش هستند. همچنین در کمیسیون فرهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی با امضای وزیر ورزش به باشگاه ها ابلاغ شده که ساختار فرهنگی مناسبی ایجاد کنند. معاونت فرهنگی که بتواند قدرت اجرایی داشته باشد و بتواند در این حوزه خوب عمل کند.

احدی تاکید کرد: معاونت های فرهنگی باید با بازیکنان، مربیان و مدیران باشگاه رفیق باشند و بتوانند در حوزه فرهنگی ورزش اقدام های موثری انجام بدهند. خوشبختانه اکنون بسیاری از معاونت های فرهنگی باشگاه ها چهره های شاخص و با تجربه ای هستند که می توانند عملکرد مثبت و موفقی در حوزه فوتبال داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha