• دوشنبه / ۸ مرداد ۱۴۰۳ / ۱۳:۰۱
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1403050804881
  • خبرنگار : 71505

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل تهران تأکید کرد

صدور ۷۱۵ رأی برای جلوگیری از مزاحمت مشاغل در تهران/ساماندهی کارواش‌های پایتخت

صدور ۷۱۵ رأی برای جلوگیری از مزاحمت مشاغل در تهران/ساماندهی کارواش‌های پایتخت

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران از صدور ۷۱۵ رأی کمیسیون بند ۲۰ برای جلوگیری از مزاحمت مشاغل در تهران در ششمین دوره مدیریت شهری خبر داد.

سعید بیگی در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح اقدامات محیط زیستی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران گفت: قانون شهرداری‌ها در چندین ماده، تکالیفی را برای شهرداری های کشور تعیین کرده‌ است تا به واسطه آن، از توان شهرداری برای حفظ محیط زیست استفاده شود که یکی از این مواد، ماده ۵۵ و مشخصا بند ۲۰ آن است که اساس فعالیت شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تلقی می‌شود.

وی افزود: در حوزه محیط زیست در دو بخش اصلی فعالیت می‌کنیم، بخش اول، اقدامات نظارتی شرکت است که در قالب اجرای بند ۲۰ ماده ۵۵  قانون شهرداری در حیطه فعالیت‌های صنفی انجام می‌شود که بر اساس آن شهرداری موظف به جلوگیری از مزاحمت مشاغل و کسب‌وکارهایی است که با انتشار دود، بو، سر و صدا و ... باعث آلودگی هوای شهرها می‌شود.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران ادامه داد: شرکت ساماندهی با همکاری مناطق ۲۲ گانه با نظارت و مراقبت و همچنین اتخاذ تدابیری همچون تعطیلی و انتقال واحد آلاینده از بروز آلودگی در شهر جلوگیری می‌کند. در همین راستا اجرا و یا بهبود سیستم‌های کنترل آلودگی در برخی از صنایع نیز پیگیری شده‌است.

وی تأکید کرد: در ششمین دوره مدیریت شهری تاکنون ۷۱۵ رأی از سوی کمیسیون بند ۲۰ صادر شده است و ۵ هزار و ۱۸۰ واحد از سال۱۴۰۰ تا خرداد سال جاری مورد بازدید و نظارت قرار گرفتند و ۳۲۸ پرونده نیز در این خصوص به شورای شهر ارسال و با همکاری و نظارت کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران مورد بررسی قرار گرفت.

بیگی ادامه داد: از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا پایان ۱۴۰۲، ۵ هزار و ۱۱۰ رأی به ایجاد تمهیدات تخصصی برای حدود ۴۵ رسته شغلی که بیشترین مزاحمت شغلی را داشتند، با همکاری مناطق‌۲۲گانه اعلام شده است.

وی درباره ساماندهی کارواش‌ها در سطح شهر تهران گفت: عدم ساماندهی می‌تواند هم از جهت برداشت بی رویه از منابع آبی و هم از لحاظ دفع غیر اصولی پساب به علت عدم اتصال به شبکه جمع آوری فاضلاب شهری بسیار حائز اهمیت باشد. تاکنون ۵۲۴ واحد کارواش شناسایی شده است و ۳۶۰ مورد از آن‌ها دارای رأی بند ۲۰ هستند که البته ۹۷ واحد شامل واحدهای تعطیل، غیر فعال و تغییر شغل یافته بودند.

مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران افزود: ۲۰ واحد دارای نتیجه آزمایش و یا تائیدیه محیط زیست هستند و ۵۳ کارواش دارای تائیدیه تأمین آب و ۵۸ واحد دارای تائیدیه اتصال به شبکه جمع آوری فاضلابی هستند.

وی در ادامه گفت: یکی دیگر از اقدامات توسعه‌ای شرکت، ایجاد تصفیه‌خانه پساب بازار پرندگان است که با بکارگیری آن، علاوه بر کاهش آلودگی، امکان استفاده مجدد از پساب برای آبیاری فضای سبز، کاهش مصرف و استفاده بهینه از آب فراهم می‌شود. در حقیقت برای رعایت هرچه بیشتر ملاحظات محیط زیستی در بازار پرندگان، نماینده اداره حفاظت محیط زیست تهران در این مجموعه مستقر شده است تا تعاملات لازم برای بهبود شرایط زیست محیطی انجام شود. 

بیگی همچنین به انعقاد تفاهم نامه با اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در راستای اجرای برنامه چهار ساله چهارم شهرداری تهران اشاره کرد و ادامه داد: برگزاری دوره آموزشی و عملی برای رؤسا و کارشناسان ساماندهی مناطق ۲۲ گانه برای افزایش سطح اطلاعات و آشنایی با سیستم‌های کنترل آلودگی و همینطور دوره‌های آموزشی برای اصناف و ادارات ساماندهی سایر شهرها در موضوعات بند ۲۰ مثل تبریز ، ساری، رشت، بروجرد، اراک، شیراز و ... هم از دیگر اقدامات شرکت ساماندهی برای حفظ محیط زیست بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha