• دوشنبه / ۸ مرداد ۱۴۰۳ / ۰۸:۵۹
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1403050804536
  • خبرنگار : 30057

از سوی یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان اجرایی می‌شود

حمایت از برندسازی و سرمایه‌گذاری خطرپذیر تیم‌های دانشگاهی حوزه کاتالیست در مرکز نوآوری

حمایت از برندسازی و سرمایه‌گذاری خطرپذیر تیم‌های دانشگاهی حوزه کاتالیست در مرکز نوآوری

مدیرعامل یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه نفت و گاز، تبدیل بذر علم به نهال را از ماموریت‌های این شرکت دانست و گفت: در این راستا در مرکز نوآوری سعی در جذب، توسعه، توانمندسازی فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و نخبگان، توسعه کسب و کارهای نوپا، برندسازی و سرمایه‌گذاری خطرپذیر، کارآفرینی و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و خلاق داریم.

مهندس کریمی، مؤسس مرکز نوآوری و فناوری سروینو در گفت‌وگو با ایسنا، این مرکز نوآوری را اولین مرکز نوآوری و فناوری کشور در حوزه کاتالیست‌ها دانست که از سوی یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان در دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به بهره‌برداری رسید و گفت: این شرکت دانش‌بنیان حوزه نفت و گاز در لیست ۷ شرکت برتر شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران قرار گرفت و لازم است شرکت‌هایی مثل ما که توانستند در فضای دانش و فناوری کشور موفق شوند دانش را به ثروت تبدیل کنند، تجربه خود را به اشکال مختلفی منتشر کنند و زکات علم را به جا بیاورند.

وی، راه‌اندازی این مرکز نوآوری و فناوری را حاصل  تلاش ۴ ساله یک تیم ۸ نفره عنوان کرد و ادامه داد: چند سال قبل موضوعاتی را با دانشگاه علم و صنعت پیگیری می‌کردیم که متاسفانه به واسطه شیوع پاندمی کرونا روند کار به کندی پیش رفت، اما خرسندیم که توانستیم با دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان یکی از قطب‌های شیمی، مهندسی صنایع و مکانیک کشور، نخستین مرکز نوآوری و فناوری صنعت کاتالیست کشور را پایه‌گذاری کنیم. این همکاری به دلیل چابکی، پای کار بودن و ترکیب دانش و تکنیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر صورت گرفت و امیدواریم تا پایان سال شاهد اتفاقات خوب و نقش‌آفرینی سروینو در حوزه توسعه اکوسیستم فناوری باشیم.

مؤسس این مرکز نوآوری و فناوری با بیان اینکه در این مرکز قرار است بذر علم را به نهال تبدیل کنیم، یادآور شد: علم، پاشنه آشیل حرکت کشورها محسوب می‌شود و هر کجا که بتوانیم بذر علم را به نهال تبدیل کنیم، برنده هستیم و این مرکز نوآوری حوزه کاتالیست محلی برای توسعه فناوری‌های صنعت کاتالیست است و در این راستا تلاش داریم که بتوانیم علم را به امید و ثروت تبدیل کنیم.

کریمی، یکی از جنبه‌های دانایی را کسب ثروت دانست و خاطر نشان کرد: یکی از ماموریت‌های این مرکز نوآوری، پذیرش تیم‌های دانشگاهی و استارت‌آپ‌ها در رشته‌های مهندسی و مدیریتی است و ما از تیم‌ها از طریق تامین فضای کار اشتراکی، شتابدهنده‌های حوزه‌های تخصصی، ارزیابی کسب و کارها، مشاوره و منتورینگ از تیم‌ها حمایت می‌کنیم.

مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان تاکید کرد: ما با حمایت از ایده‌های خلاق و نوآور و تجمیع کلیه‌ نهادهای حوزه نوآوری در یک مجموعه، سعی در جذب، توسعه، توانمندسازی فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و نخبگان، توسعه کسب و کارهای نوپا، برندسازی و سرمایه‌گذاری خطرپذیر، کارآفرینی و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و خلاق داریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha