«محمد علی صفری» در گفتوگو با ایسنا، ضمن بیان این که ۳۶ واحد شترمرغ گوشتی با ظرفیت شش هزار و ۸۰۰ قطعه در استان یزد فعال است، گفت: این واحدها در شهرستانهای ابرکوه، اردکان، اشکذر، بهاباد، تفت، هرات، مروست، مهریز، میبد و یزد هستند.
وی با اشاره به این که گوشت، پوست، پر و تخم شترمرغ مورد استفاده انسان قرار میگیرد، گفت: پوست و پر تولیدی در استان یزد به استانهای همجوار و همچنین استان تهران صادر میشود.
کارشناس طیور استان ضمن بیان اینکه طی سال گذشته حدود سه هزار و ۷۰۰ تخته پوست و بیش از چهار هزار کیلوگرم پر به خارج از استان صادر شده است، اظهار کرد: در سال گذشته حدود شش میلیارد تومان از فروش پوست و پر برای استان درآمد حاصل شد.
صفری در پایان با بیان این که در این حوزه حدود ۳۰ نفر مشغول به فعالیت هستند، گفت: پیشبینی میشود در سال جاری حدود ۲۳۰ تن گوشت شترمرغ در استان یزد تولید شود.
انتهای پیام
نظرات