مهدی فوقی در حاشیه چهلوهفتمین دوره مسابقات قرآن اوقاف شهرستان اصفهان اظهار کرد: آن چیزی که تا امروز به دست ما رسیده از تشویق و تدابیری است که میتواند مردم را به آموزش و فعالیت در حوزه قرآن ترغیب کند.
او با اشاره به تاثیر برگزاری مسابقات در رونق جامعه قرآنی عنوان کرد: برگزاری چنین مسابقاتی، تاثیرات خوبی در آموزش قرآن و جذب جوانان و نوجوانان به امور قرآنی دارد؛ یکی از مسائل مهم در فضای آموزشی این است که ما بتوانیم به واسطه ایجاد رقابت، تدابیر سازندهای برای آیندگان در نظر بگیریم.
رئیس سازمان تبلیغات استان اصفهان افزود: یکی از موفقترین برگزارکنندگان مسابقات در حوزه قرآن اوقاف است و همواره شاهد خروجی خوبی از این رقابتها هستیم.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی ادارهکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان، او با تاکید بر تحول مسابقات قرآنی متناسب با مقتضیات زمان بیان کرد: از جمله مسائل تأثیرگذار بر کیفیت برگزاری مسابقات قرآن، برنامهریزی برای بهروزرسانی رقابتها متناسب با مقتضیات زمان است؛ توجه به فضاهای دیجیتال و مجازی موجب جذب مخاطبان جدید در چنین رویدادهای قرآنی میشود.
فوقی ادامه داد: بهروزرسانی یکی از اصلیترین کارهایی است که باید انجام شود و نوع برگزاری و رونمایی مسابقات قرآن با سالهای قبل کاملا متفاوت باشد؛ در این زمینه استفاده از تجربیات ضروری است اما مقتضیات زمان را با توجه به نیاز مخاطبان، باید در نظر گرفت تا شاهد تحول باشیم.
او با بیان اینکه دستگاههای فرهنگی و قرآنی باید همگرایی و هماهنگی در مدیریت برنامههای قرآنی داشته باشند، گفت: امروزه یکی از اصلیترین اهداف انقلاب اسلامی، به کارگیری همه نخبگان از همه جریانهای فکری، سیاسی و فرهنگی است و در این راستا وحدت و همبستگی در برنامههای فرهنگی باید جزو اولویتها باشد تا بتوانیم روزبهروز نقطههای تمرکزی خوبی را برای پیگیری امروز فرهنگی داشته باشیم.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به اهمیت حضور جوانان و نوجوانان در رویدادهای قرآنی تصریح کرد: مسئولیت برگزاری چنین رویدادهای قرآنی را باید به خود جوانان و نوجوانان واگذار و آن را مردمیسازی کرد؛ کادر مدیریتی مراکز فرهنگی و قرآنی مردم هستند و همیشه برای انجام این امور عزم و انگیزه جدی دارند.
او اضافه کرد: خود مردم و به ویژه جوانان و نوجوانان باید در تصمیمگیری، میدان اجرا و برگزاری حضور داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات