محمدهادی ایمانیه امروز، ۳ مردادماه در جلسه ستاد هماهنگی اربعین استان، ضمن تسلیت به مناسبت عزاداری سید و سالار شهیدان، خدمت به زائرین ائمه معصومین(ع) را نعمت بزرگی عنوان کرد و با اشاره به برخی مشکلات مطرح شده در زمینه برگزاری راهپیمایی بزرگ اربعین در کشور عراق و مشکلات ایجاد شده برای زائران و موکبهای خدمترسان گفت: برخی مسائل همچون سوخترسانی در کشور عراق، انتقال کپسولهای سوخت و ژنراتورها، بیمه خودروها در کشور عراق و باسکولها در سطح کشوری پیگیری میشود تا مشکل برطرف شود.
وی با تأکید بر اینکه ارائه لاستیک تشویقی به ناوگان خودروهای سنگین که در ایام اربعین همکاری مناسب دارند، یک ایده خوب است ادامه داد: مسئولین دانشگاههای علوم پزشکی باید سرعت انتقال داروهای مورد نیاز این ایام به کشور عراق را افزایش دهند.
ایمانیه خطاب به دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی با همکاری مدیر کل پدافند غیرعامل استانداری جزوه مربوط به تب دنگی را به تناسب گروههای هدف و در مسیرهای مورد استفاده ایرانیان و سایر زائران سیدالشهدا که از استان فارس به زیارت امام حسین(ع) مشرف میشوند تدوین و در اختیار زائران قرار دهند.
وی از مقابله و برخورد با افرادی که از این ایام سوء استفاده کرده و در قالب کاروانهای زیارتی از مشتاقان سیدالشهدا(ع) وجوه اضافی دریافت میکنند خبر داد و گفت: مدیرکل امنیتی استانداری با همکاری سازمان حج و زیارت استان، اداره اطلاعات و سایر نهادهای مرتبط، این مسئله را رصد و با آن مقابله کنند. در شهرستانها، فرمانداران با همکاری ائمه محترم جمعه و جماعات این موضوع را اطلاعرسانی کنند تا زائران اربعین حسینی در دام فریب سود جویان گرفتار نشوند.
نماینده عالی دولت در فارس، معاون هماهنگی امور گردشگری و زائرین استانداری فارس را ماموریت داد تا با همکاری مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت و سایر مسئولان ذیربط، کمیتهای تشکیل دهد و برای دانشگاهها، کارخانهها، شهرداریها، نیروهای مسلح و سایر ارگانها و دستگاههایی که ظرفیت انتقال زائران اربعین حسینی به مرزهای خروجی کشور را دارند، برنامه ریزی کند.
وی همچنین بر صدور مجوزهای قانونیِ لازم، در این زمینه نیز تأکید کرد.
وی در ادامه عبور زائران پاکستانی از استان را مورد توجه قرار داد و گفت: تدبیر کنید تا زائران سیدالشهدا(ع) از مسیر کوتاهتر و نزدیکتر به مرز عراق وارد شوند. در صورت فراهم شدن زمینه انتقال هوایی زائران از چابهار به خوزستان این مهم محقق میشود و در صورت نیاز با ارتش جمهوری اسلامی مذاکره میکنیم.
ایمانیه بر پیگیری برای محل استقرار و سرویس دهی پزشکان و پیرا پزشکان و داوطلبان هلال احمر تأکید کرد و از معاونین سیاسی و گردشگری استانداری، اداره کل تبلیغات اسلامی، بعثه مقام معظم رهبری، هیات مذهبی، گروههای مردمی، حج و زیارت استان خواست چگونگی استفاده قسمتی از هزینههای موکبها برای مباحث فرهنگی را مشخص کنند.
وی خواستار افزایش سرعت در تعیین تکلیف انتقال مواد غذایی شد و از اداره کل گمرکات استان خواست در این زمینه همکاری لازم را انجام دهد همچنین صدور گذرنامه برای زائران را مورد توجه قرار داد و از زحمات متولیان این حوزه در سال گذشته قدردانی کرد و همت و تلاش آنان را ارزشمند دانست و گفت: همکاری قابل توجهی مابین پست ثبت احوال، شهرداری شیراز و نیروی انتظامی در سال گذشته اتفاق افتاد، لذا ضعف های سنوات قبل احصا و برای آن تدبیر میشود.
نماینده عالی دولت در فارس با اشاره به اهمیت مدیریت برگشت زائران امام حسین(ع) خواستار تعیین دبیر برای برنامههای بازگشت زائران شد و افزود: برای رفع مشکلات برگشت از جمله اسکان، مسیرهای ورودی، شرایط بهداشتی و غیره نیازمند برنامه جامع هستیم که با وجود یک دبیر ویژه این مسئله مرتفع میشود.
استاندار فارس با بیان اینکه در سال گذشته یک مدیر ارشد در مرزهای خروجی، شهر کربلا و شهر نجف ویژه استان، معرفی و مستقر شدند، تصریح کرد: پیشنهاد میکنم همانند سال گذشته یک مدیر ارشد طبق جدول زمانبندی در سه نقطه مشخص، معرفی شود و همه با آنان همکاری کامل داشته باشند تا هر مسئله ای که وجود داشت در کمترین زمان ممکن رفع شود.
وی بر ضرورت تهیه جزوه ویژه زائرین این ایام تأکید کرد و گفت: جزوه مورد نیاز زوار در همه زمینههای مورد نیاز، تهیه و تکثیر و در اختیار زائران قرار گیرد.
ایمانیه خواستار بررسی جزئی و دقیق مسیر های مورد استفاده زائرین در این ایام در استان فارس شد و افزود: مسیر مورد استفاده تا مرزهای استان را طی طریق کنید تا نقاط ضعف این مسیر از جمله نمازخانهها، سرویس بهداشتی، زمان فعالیت اماکن مورد نیاز، آسفالت جادهها،تابلوهای هشدار دهنده و سایر موارد را منعکس کنید تا همه چیز در مسیر برای زائران به بهترین شکل مهیا باشد. برپایی موکبهای مختلف در شهرستانهای طول مسیر نیز اقدام مناسبی است که رفاه زائران سیدالشهدا(ع) را در پی دارد.
وی در بخش دیگر سخنان خود به مسئله ارز مورد نیاز زائران اشاره کرد و گفت: سال گذشته بانک ملی در استان متولی این حوزه بود. در سال جاری چند بانک دیگر به این مسئله وارد شدهاند تا مشکلات پیش روی زائران برای دریافت ارز مورد نیاز مرتفع شود و در صورت نیاز برای پیگیری در سطوح ملی، اقدامات لازم انجام میشود.
انتهای پیام
نظرات