• سه‌شنبه / ۲ مرداد ۱۴۰۳ / ۱۴:۲۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403050201288
  • خبرنگار : 71129

کرملین: روسیه به بهبود روابط ترکیه و سوریه علاقه‌مند است

کرملین: روسیه به بهبود روابط ترکیه و سوریه علاقه‌مند است

سخنگوی کرملین امروز (سه‌شنبه) گفت، مسکو مانند سایر کشورها به بهبود روابط ترکیه و سوریه علاقه‌مند است.

به گزارش ایسنا، این اظهارنظر از سوی دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در حالی مطرح شده که دیلی صباح پیشتر به نقل از یک منبع مدعی شد که اولین دیدار رجب طیب اردوغان و بشار اسد، روسای جمهور ترکیه و سوریه پس از چندین سال ممکن است در ماه اوت در مسکو برگزار شود.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، این منبع مدعی است که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه می‌تواند به عنوان میانجی در مذاکرات عمل کند. اسد در ۱۵ ژوئیه گفت که آماده است در صورت تامین منافع ملی سوریه با همتای ترکیه‌ای خود دیدار کند.

پسکوف در پاسخ به این سوال که آیا مسکو برای دیدار بین رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه و همتای سوری خود، بشار اسد، آماده است، به خبرنگاران گفت: «بسیاری از کشورها و البته روسیه به عنوان کشوری که نقش مهمی در منطقه ایفا می‌کند، علاقه‌مند به کمک به بهبود روابط دو کشور هستند. این برای کل منطقه بسیار مهم است نه تنها برای ادامه حل و فصل سیاسی درگیری سوریه و همچنین برای ثبات در کل منطقه. صبر کنید تا روابط بین دمشق و آنکارا عادی شود.»

پسکوف همچنین تایید کرد که موضوع تسهیل سازماندهی تماس بین نمایندگان ترکیه و سوریه توسط روسیه در دستور کار قرار دارد.

سخنگوی کرملین همچنین درباره استراتژی شمالگان آمریکا نیز گفت، استراتژی ۲۰۲۴ قطب شمال ایالات متحده ارائه شده توسط پنتاگون، دورنمایی از رویارویی با روسیه را نشان می‌دهد.

روز دوشنبه، وزارت دفاع ایالات متحده استراتژی ۲۰۲۴ قطب شمال خود را ارائه کرد که ناشی از تغییرات ژئوپلیتیکی در سال‌های اخیر از جمله درگیری در اوکراین، الحاق فنلاند و سوئد به ناتو و افزایش همکاری بین روسیه و چین است.

این مقام روسی با بیان اینکه قطب شمال یک منطقه استراتژیک برای روسیه است، افزود مسکو در قطب شمال موضعی مسئولانه دارد و کمک می‌کند تا اطمینان حاصل شود که این منطقه به منطقه اختلاف و تنش تبدیل نمی‌شود.

پسکوف همچنین خاطرنشان کرد: «تعامل روسیه و چین در منطقه قطب شمال تنها می‌تواند به ایجاد فضای ثبات و قابل پیش بینی در قطب شمال کمک کند، زیرا همکاری دو کشور هرگز علیه هیچ کشور ثالث یا گروهی از کشورهای ثالث انجام نشده است، بلکه تنها با هدف حفاظت از این کشورها و برای بهبود رفاه مردم دو کشور است.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha