• سه‌شنبه / ۲ مرداد ۱۴۰۳ / ۰۹:۴۶
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1403050200900
  • خبرنگار : 30057

تبدیل هوای محیط به اکسیژن خالص با سیستم‌های بومی‌

تبدیل هوای محیط به اکسیژن خالص با سیستم‌های بومی‌

یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان دستگاه اکسیژن‌ساز برقی را به تولید رساند که می‌تواند ۵ تا ۱۲ لیتر در دقیقه هوای محیط را تبدیل به اکسیژن خالص کند و به گفته آنها این دستگاه‌ در پیاده‌روی اربعین کاربردهای وسیعی یافته است.

دکتر فرزام جدی، سرپرست فروش این شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: دستگاه اکسیژن‌ساز برقی از دستاوردهای فناورانه این شرکت است که در ظرفیت‌های ۵، ۶، ۸، ۱۰ و ۱۲ لیتری به تولید رسیده است. منظور از این لیتر به معنای میزان اکسیژنی است که دستگاه در دقیقه تولید می‌کند؛ از این رو دستگاه ۵ لیتری به معنای تولید ۵ لیتر اکسیژن خالص در دقیقه است.

جدی با بیان اینکه این دستگاه نوعی تجهیزات پزشکی محسوب می‌شود، اظهار کرد: این دستگاه برای افراد مبتلا به تنگی نفس، افت اکسیژن و مشکلات ریوی قابل استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه این دستگاه در پیاده‌روی‌های اربعین نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد، یادآور شد: افرادی که در حین پیاده‌روی دچار افت اکسیژن، سرگیجه و یا تنگی نفس می‌شوند، می‌توانند از خدمات این دستگاه بهره‌مند شوند.

سرپرست فروش این شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه دستگاه اکسیژن‌ساز این شرکت به طور ۲۴ ساعته قادر به تولید اکسیژن خالص است، یادآور شد: از آنجایی که این دستگاه هوای محیط را دریافت و پس از تصفیه به اکسیژن تبدیل می‌کند، موجب حذف کپسول‌های اکسیژن شده است. این دستگاه مجهز به ۳ نوع فیلتر شامل دو فیلتر خارجی و یک فیلتر آنتی باکتریال است و از این طریق هوا را تصفیه می‌کند.

به گفته وی، دستگاه اکسیژن‌ساز این شرکت، هوا را دریافت و در داخل یک مخزن حاوی پودر زئولیت وارد می‌کند و عناصر هوا در این مخزن جداسازی می‌شوند و در نهایت اکسیژن خالص را تولید می‌کند.

جدی با بیان اینکه این دستگاه فاقد فیلتر ویروس است، یادآور شد: این دستگاه تنها دارای فیلتر آنتی باکتریال است. این دستگاه جزء اقلام تحریمی است و از دوران کرونا امکان وارد کردن آن به کشور نبود و ما این دستگاه را بومی‌سازی کردیم.

به گزارش ایسنا، از دیگر محصولات این شرکت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: پالس اکسی‌متر برای سنجش اکسیژن خون با قابلیت اندازه‌گیری میزان درصد اشباع اکسیژن خون، «بای پپ بیمارستانی» (BiPAP)، جلیقه کمک تنفسی با قابلیت اتساع، ماشینی که ارتعاش با فرکانس بالا تولید می‌کند و «ماسک کمک تنفسی» که تنها با سوند نازال کار می‌کند و یک لوله نازک را از یک کپسول اکسیژن به بینی بیمار منتقل می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha