• دوشنبه / ۱ مرداد ۱۴۰۳ / ۱۷:۲۸
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403050100654
  • خبرنگار : 50184

معاون ورزش و جوانان کرمانشاه:

قصد مچ‌گیری از هیات‌های ورزشی را نداریم

قصد مچ‌گیری از هیات‌های ورزشی را نداریم

ایسنا/کرمانشاه معاون توسعه ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه از ارزیابی هیات‌های ورزشی استان بر اساس ۳۰ شاخص خبر داد و گفت: قصد مچ گیری از هیات‌های ورزشی را نداریم، بلکه می‌خواهیم آنها با شناخت ضعف‌هایشان برای ارتقاء خود تلاش کنند.

محمد حسین زاده، امروز (اول مرداد) در مجمع سالیانه هیات بدمینتون استان، بااشاره به عملکرد برخی از هیات‌های ورزشی استان، اظهارکرد: طی چندماه گذشته بررسی‌هایی را از وضعیت فعالیت هیات‌های ورزشی استان انجام دادیم که متاسفانه مشخص شد اکثر آنها به شکل سنتی اداره می‌شوند و تقریبا برنامه مشخصی پیش روی خود ندارند. 

وی با تاکید براینکه عمده تمرکز بررسی فعالیت هیات‌های ورزشی روی ورزش‌های المپیکی بوده، افزود: علیرغم اینکه برای المپیک و پارالمپیک پاریس از استان کرمانشاه چهار ورزشکار حضور دارند، اما باتوجه به ظرفیت‌هایی که داریم این را کافی نمی‌دانیم، لذا همه هیات‌هایی که المپیکی هستند را مورد ارزیابی دقیق قرار داده‌ایم و از آنها خواسته‌ایم که برنامه خودرا برای چهارسال آینده تا زمان المپیک ۲۰۲۸ در ا ختیار ما قرار دهند. 

معاون ورزش و جوانان استان تصریح کرد: هر هیاتی که برنامه‌ای مشخص، مربی پای کار و ورزشکار توانمند داشته باشد، قطعا از سوی اداره کل ورزش و جوانان استان مورد حمایت قرار خواهد گرفت. 

وی خاطرنشان کرد: یکی از حمایت‌هایی که ما از این هیات‌ها خواهیم داشت، این خواهد بود که طبق ماده ۸۸ زیرساخت‌هایی را در اختیار آنها قرار می‌دهیم که از محل آن درآمدزایی داشته باشند. 

حسین زاده اضافه کرد: از طرفی، حمایت‌های مالی اداره کل ورزش و جوانان از این هیات‌ها کماکان پابرجا خواهد بود. 

وی در ادامه با بیان اینکه ارزیابی وضعیت عملکرد هیات‌های ورزشی استان براساس ۳۰ شاخص خواهد بود، گفت: قصد ما مچ گیری از هیات‌های ورزشی نیست، بلکه در تلاشیم تا آنها با شناخت و آگاهی از نقاط ضعفشان، برای رشد و ارتقاء خود تلاش کنند. 

معاون ورزش و جوانان استان اضافه کرد: برای نمونه در ارزیابی‌هایی که از هیات بدمینتون استان داشتیم، مشخص شد که این رشته المپیکی در استان فقط ۳۸ ورزشکار سازمان یافته دارد که حدود ۳۰ نفر از این افراد تحت نظر یک مربی هستند و هشت نفر باقی مانده مربوط به دیگر مربیان سطح استان هستند که این آمار مورد قبول نیست. 

وی به کم کاری برخی هیات‌های ورزشی در فعال کردن هیات‌های شهرستانی هم اشاره کرد و افزود: متاسفانه برخی از هیات‌های المپیکی ما از مجموع ۱۴ شهرستان استان تنها در سطح چند شهرستان فعالیت می‌کنند که باید این رویه اصلاح شود. 

حسین زاده در بخش پایانی سخنانش با تاکید بر اینکه هیات‌های ورزشی در بحث آموزش‌ها و استعدادیابی‌ها باید از روش‌های سنتی گذشته فاصله بگیرند و به سمت روش‌های علمی و مدرن حرکت کنند، گفت: همچنین بسیاری از هیات‌های ورزشی ما در بحث ارتباط با رسانه و فعال شدن کمیته‌های روابط عمومی خود ضعیف هستند و این مسئله باعث شده که هرچقدر هم تلاش می‌کنند، اصلا دیده نشوند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha