• دوشنبه / ۱ مرداد ۱۴۰۳ / ۰۸:۵۴
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1403050100100
  • خبرنگار : 71974

فعال حوزه دانشجویی در گفت‌وگو با ایسنا:

صدای واحد از ارکان کشور نشان‌دهنده همبستگی و اتحاد ملی است

صدای واحد از ارکان کشور نشان‌دهنده همبستگی و اتحاد ملی است

فعال حوزه دانشجویی گفت: صدای واحد از ارکان کشور نشان‌دهنده همبستگی و اتحاد ملی است که می‌تواند پیام قدرتمندی به دشمنان ارسال کند؛ مبنی بر اینکه در مقابل تهدیدات و فشارهای خارجی، ملت و مسئولین یکپارچه و متحد هستند. این وحدت می‌تواند باعث افزایش اعتماد عمومی و تقویت روحیه ملی شود و در نتیجه، دشمنان را از ایجاد تفرقه و بهره‌برداری از اختلافات داخلی مأیوس کند.

یونس محمدزاده، فعال حوزه دانشجویی در گفت‌وگو با ایسنا،‌ با اشاره به دیدار رهبر انقلاب با نمایندگان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پاسخگویی مجلس به مردم نیازمند شفافیت در عملکرد و تصمیم‌گیری‌هاست، اظهار کرد: نمایندگان باید از ابزارهایی مانند جلسات علنی، گزارش‌های منظم و قابل‌فهم برای عموم، و استفاده از رسانه‌ها برای اطلاع‌رسانی دقیق و بی‌طرفانه استفاده کنند. همچنین، نمایندگان باید در مقابل سؤالات و دغدغه‌های مردم پاسخگو باشند و از هرگونه فساد یا کوتاهی در وظایف خود پرهیز کنند.

وی افزود: تعامل سازنده میان مجلس و دولت به معنی همکاری، تفاهم و هم‌افزایی در جهت تحقق اهداف مشترک و خدمت به مردم است. این تعامل می‌تواند از طریق تشکیل جلسات مشترک، همفکری در تدوین قوانین و سیاست‌ها، و رفع اختلافات از طریق گفت‌وگو و مذاکره انجام شود. انسجام میان قوا باعث می‌شود تا تصمیمات سریع‌تر و مؤثرتر گرفته شود و از اتلاف منابع جلوگیری شود.

محمدزاده ادامه داد: صدای واحد از ارکان کشور نشان‌دهنده همبستگی و اتحاد ملی است که می‌تواند پیام قدرتمندی به دشمنان ارسال کند مبنی بر اینکه در مقابل تهدیدات و فشارهای خارجی، ملت و مسئولین یکپارچه و متحد هستند. این وحدت می‌تواند باعث افزایش اعتماد عمومی و تقویت روحیه ملی شود و در نتیجه، دشمنان را از ایجاد تفرقه و بهره‌برداری از اختلافات داخلی مأیوس کند.

این فعال حوزه دانشجویی معتقد است حاکمیت اخلاق در مباحثات مجلس به ایجاد فضای سالم و سازنده برای بحث و تبادل نظر کمک می‌کند. این امر موجب می‌شود تا نمایندگان به جای تخریب یکدیگر، به ارائه راه‌حل‌های مفید برای مشکلات کشور بپردازند. جلوگیری از سیاه‌نمایی و منفی‌بافی نیز باعث می‌شود تا اعتماد عمومی به نمایندگان و نظام سیاسی افزایش یابد و جامعه به سمت امید و نشاط حرکت کند.

وی با بیان اینکه پاسخگویی و شفافیت مجلس از مؤلفه‌های اصلی دموکراسی است که می‌تواند باعث افزایش اعتماد عمومی به نمایندگان و نظام سیاسی شود،‌ تصریح کرد: وقتی مردم ببینند که نمایندگان‌شان به طور شفاف و مسئولانه عمل می‌کنند و در مقابل عملکرد خود پاسخگو هستند، به نظام سیاسی کشور اطمینان بیشتری پیدا می‌کنند و مشارکت‌شان در انتخابات و سایر امور سیاسی افزایش می‌یابد. این اعتماد و مشارکت می‌تواند به تقویت نظام و پیشرفت کشور کمک کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha