علی کیانی ۳۰ تیرماه در نشست ستاد اربعین استان به ریاست استاندار چهارمحالوبختیاری با اشاره به اینکه امسال پیشبینی میشود ۲۰ تا ۲۳ موکب از استان بتوانند مجوز بگیرند، اظهار کرد: تاکنون، ۲۵ موکب در سامانه ثبت شدند اما با توجه به سازوکار و شرایط جدیدی که برای موکبها اعلام شده است، موکبداران باید از طریق اداره ثبت اسناد کشور مجوز بگیرند و شناسه دریافت کنند.
وی با بیان اینکه بر طبق شرایط جدید موکبها باید توان ارائه خدمت روزانه به یکهزار نفر و تأمین وعدههای غذایی را داشته باشند، ادامه داد: در اینجا مبحث ادغام موکبهای کوچکتر مطرح است که البته سال گذشته نیز این ادغام را شاهد بودیم.
کیانی بیان کرد: موکبهای داخل ایران تحت پوشش ستاد عتبات عالیات نیستند و مراد ما موکبهای اعزامی به عراق در ایام پیادهروی اربعین حسینی هستند که البته در طول سال نیز در داخل کشور ممکن است برنامههایی را داشته باشند.
مسئول ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه بر طبق برآوردها امسال ۲۳ موکب از استان پذیرای زائران پیادهروی اربعین حسینی خواهند بود، افزود: هنوز مکان دقیق استقرار این موکبها در مسیر پیادهروی و نیز داخل خاک عراق مشخص نشده است. از این تعداد، سه موکب به ارائه خدمات بهداشتی درمانی میپردازند که سال قبل نیز فعال بوده و روزانه بالغ بر سه هزار و ۵۰۰ زائر از خدمات آنها بهرهمند شدند.
کیانی ادامه داد: سال گذشته سه موکب نیز مربوط به موکب بانوان بود، سه موکب در شلمچه، سه موکب در کربلا و مابقی در مسیر پیادهروی مستقر بودند.
وی با تأکید بر اینکه تأمین آب و یخ مهمترین نیاز موکبهاست، خاطرنشان کرد: سال گذشته سه تریلی یخ از استان به موکبها ارسال شد و امیدواریم امسال نیز با مساعدت استانداری مشکلی در این خصوص نداشته باشیم. همچنین تأمین تانکرهای آبرسانی، ماشینهای یخچالی، چادرهای گروهی، ژنراتور برق برای موکبها از دیگر نیازهای مهم است.
انتهای پیام
نظرات