طالب محمدی در گفتوگو با خبرنگاران، اظهار کرد: پذیرفته شدگان آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲ به مدت پنج روز از امروز۳۰ تیرماه جاری لغایت سوم مرداد ماه امسال با حضور در دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید مدرس سنندج در این دوره آموزشی مهارت آموزی شرکت میکنند.
وی افزود: ۳۶۴ نفر نیروی کاردرمان، گفتار درمان و آموزگاران استثنایی هفت استان، کرمانشاه، ایلام، همدان، خوزستان، لرستان،آذربایجان غربی وکردستان در این دوره شرکت میکنند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان، عنوان کرد: از این تعداد شرکت کننده در دوره مهارتآموزی ۷۶ نفر گفتار درمان، ۵۰ نفر کاردرمان و ۲۳۸ نفر آموزگار استثنایی هستند.
وی، با اشاره به رشد سریع تکنولوژی و تأثیرات عمیقی که در مسائل آموزشی و تربیتی به همراه دارد، ادامه داد: اتخاذ روشهایی که هماهنگ کننده برنامههای آموزشی با توسعه تکنولوژی و تأمین نیروی انسانی ماهر و متخصص باشد ابزار مهمی در ارتقای کیفیت خدمات و نوآوری است.
محمدی ادامه داد: هراندازه معلمانی فعال و پویاتر داشته باشیم به همان اندازه دستیابی به اهداف عالی آموزشی راحت تر خواهد بود، چراکه توسعه در جوامع مختلف به واسطه آموزش و پرورش و تربیت نیروی انسانی ماهر در آن جامعه شکل میگیرد.
وی در پایان یادآور شد: بهسازی و توانمندسازی معلم را می توان از جمله حساسترین و مهمترین مؤلفههای نظامهای تعلیم و تربیت دانست؛ چرا که موفقیت و عدم موفقیت در ایجاد تحول در نظامهای آموزشی، منوط به توانمندیها و قابلیتهای حرفهای معلمان است که مجریان اصلی برنامهها در محیط واقعی و کارگزاران حقیقی آموزش و پرورش هستند.
انتهای پیام
نظرات