• شنبه / ۳۰ تیر ۱۴۰۳ / ۱۰:۲۳
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1403043018937
  • منبع : وزارت نفت

وزارت نفت اعلام کرد

نفتکش‌های آسیب‌دیده در ساحل سنگاپور حامل نفت خام ایران نبودند

نفتکش‌های آسیب‌دیده در ساحل سنگاپور حامل نفت خام ایران نبودند

حادثه برخورد دو نفتکش در نزدیکی ساحل سنگاپور در حالی رخ داده که برخی رسانه‌ها، محموله یکی از این نفتکش‌ها را دو میلیون بشکه نفت خام ایران اعلام کرده‌اند اما وزارت نفت اعلام کرد که هیچکدام از نفتکش‌های آسیب‌دیده مرتبط با ایران نبوده‌اند و هیچ یک نیز حامل نفت خام ایران نبودند.

به گزارش ایسنا، صبح دیروز (جمعه ۲۹ تیرماه) دو نفتکش در سواحل سنگاپور با هم برخورد کردند. این حادثه به سرعت در خبرگزاری‌های مهم جهان منتشر شد و برخی خبرگزاری‌ها مانند رویترز و بلومبرگ ادعا کردند که یک نفتکش غول پیکر (VLCC) که در این حادثه آسیب‌دیده بود، حامل دو میلیون بشکه نفت خام ایران به چین بوده است.

اما وزارت نفت ایران در قالب اطلاعیه‌ای رسمی اعلام کرد: هیچکدام از نفتکش‌های آسیب‌دیده مرتبط با ایران نبوده‌اند.

بر  این اساس تاکید شده محموله نفت خام هیچ یک از این دو نفتکش آسیب‌دیده نیز ارتباطی با ایران ندارد و متعلق به ایران نبوده است.

بر اساس مستندات منتشرشده ابرنفتکش «سیریز ۱» حامل پرچم کشور جزیره‌ای «سائوتومه و پرنسیب» واقع در خلیج گینه در غرب قاره آفریقا است. نفتکش دیگری نیز که با این ابرنفتکش برخورد داشته سنگاپوری است.

طبق اعلام وزارت نفت، مشخص نیست در شرایطی که ایران توانسته تولید و صادرات نفت خود را با وجود تحریم‌های آمریکا افزایش دهد، انتساب محموله این نفتکش غول‌پیکر به ایران با چه هدف و نیتی از سوی رسانه‌های غربی مطرح می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۴-۳۰ ۱۴:۵۶

البته افزایش تولید قطعاً صحیح است اما مسئله اینجاست که این افزایش صادرات با چه قیمتی و در قبال دریافت چه جایگزینهایی غیر از دلار(چه کالاهایی. باچه کیفیت) صورت گرفته تنها نباید منافع سیاسی در قبال بعضی کشورها هدف باشد باید منافع اقتصادی را هم در ذیل پایبندی به قوانين بین المللی را هم تحت تاثیر قرار دهد.