مصطفی فلاحی ۲۸ تیرماه در آیین افتتاح پروژههای بیمارستانی و آغاز عملیات اجرایی پنج مرکز درمانی و شروع کلنگزنی پروژه ساختوساز مراکز درمانی در سراسر استان، اظهار کرد: چهارمحال و بختیاری با دارا بودن یک میلیون جمعیت، حدود ۵۲ درصد از بیمهشدگان سازمان تامین اجتماعی در دو بخش درمان مستقیم و غیر مستقیم دارد.
سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: در مراکز درمانی استان، یک بیمارستان و پنج مرکز درمانی در شهرستانهای بروجن، دو مرکز در شهرکرد، فارسان و لردگان وجود دارد.
فلاحی عنوان کرد: اخذ ۲۱ هزار مترمربع زمین برای احداث پنج درمانگاه در شهرستانهای بروجن، سامان، اردل، شلمزار و شهرکرد انجام شده است.
وی با بیان اینکه پنج مرکز درمانی در شهرستانهای شهرکرد، بروجن و اردل هر کدام یک پلیکلینیک، و درمانگاه تخصصی در شلمزار، سامان امروز افتتاح میشود، گفت: مرکز دندانپزشکی سانترال، آشپزخانه بیمارستان امام علی(ع) و انبار و تاسیسات بیمارستان با ۷۰ درصد نوسازی، به بهرهبرداری میرسد.
سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: هزینه بهرهبرداری و نوسازی در بخشهای دندانپزشکی، انبار، آشپزخانه و تاسیسات بیمارستان امام علی(ع) ۱۰۰ میلیارد تومان است که طی یک سال و نیم قبل شروع شده است و امروز آغاز به کار میکند.
فلاحی در خصوص خدمات ارائه شده در مرکز دندانپزشکی اضافه کرد: غیر از عصبکشی تمامی خدمات در این بخش از بیمارستان به صورت رایگان ارائه میشود.
وی ادامه داد: با توجه به مشخص بودن پیمانکار مدت اجرای پروژههای کلنگ زنی ۱۸ ماه است که تا پایان سال آینده در کوتاهترین زمان ممکن به بهرهبرداری میرسد.
فلاحی با بیان وجود محرومیت چهارمحال و بختیاری در حوزه درمان اضافه کرد: طی سیاستگذاریهای دولت سیزدهم اقدامات لازم در زمینه رفع محرومیتزدایی انجام شد تا دسترسی مردم تحت پوشش تامین اجتماعی به خدمات بهداشتی و درمانی راحتتر شود.
وی در خصوص راهاندازی و ساخت و ساز بخش nicu، بخش داخلی و لیبر بیمارستان افزود: اقدامات اولیه در این خصوص انجام شده که در هفته آینده عملیات اجرایی آغاز میشود.
فلاحی خاطرنشان کرد: طی دو سال اخیر اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان در حوزه زمینهای این پروژهها و حدود ۱۰۰ میلیارد تومان در خصوص ساختوساز بیمارستان و ۳۰ میلیارد تومان نیز صرف تهیه تجهیزات بیمارستان شده است.
طی دو ماه گذشته ۱۵۰ میلیارد تومان بدهی تامین اجتماعی به دانشگاه علوم پزشکی پرداخت شد
در ادامه احمد راستینه نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مردم شهرستانهای چهارمحال و بختیاری نباید برای دریافت خدمات درمانی به مرکز استان مراجعه کنند، گفت: توسعه خدمات بهداشتی و درمانی موجب میشود که دسترسی مردم تحت پوشش تامین اجتماعی به خدمات بهداشتی و درمانی راحتتر شود.
وی افزود: طی سه سال اخیر در حوزه درمان سه دستگاه ام آر آی برای تجهیزات بیمارستانها داده شد، همچنین یک دستگاه چشم پزشکی و یک دستگاه رادیو گرافی و سیتی آنژیو نیز برای نخستین بار در بیمارستان آیتالله کاشانی نصب شد، که گام بلندی برای تامین نیازمندیهای درمانی استان برداشته شد.
راستینه اضافه کرد: سال جاری در ردیف بودجه بیمارستان هاجر شهرکرد ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار و همچنین از محل ماده ۵۶ نیز ۲۵۰ میلیارد تومان تامین شد که جمعا با اعتبار ۵۰۰ میلیارد تومان پروژههای بیمارستان هاجر تامین و تکمیل خواهند شد.
وی با اشاره به نگاه عادلانه دولت شهید رئیسی به بحث بهداشت و درمان گفت: لازم است رئیس جمهور جدید نیز این نگاه و توزیع منابع عادلانه را ادامه دهد تا از محرمیتهای استانهای کم برخوردار کم شود.
راستینه گفت:طی دو ماه گذشته ۱۵۰ میلیارد تومان بدهی تامین اجتماعی به دانشگاه علوم پزشکی پرداخت شد که هم اکنون این بدهی صفر شده است و خبر بسیار خوبی است چرا که دست دانشگاه در حوزه ارئه خدمات درمانی باز میشود.
وی با بیان اینکه طی سه سال گذشته ۸۹ هزار میلیارد تومان بدهی سازمان تامین اجتماعی از دولت در بودجه مصوب شد، بیان کرد: منابع سازمان تامین اجتماعی مختص مردم است و دولت مکلف است بدهیهای این سازمان را پرداخت کند.
انتهای پیام
نظرات