حسن عروتی پنجشنبه ۲۸ تیرماه، در آیین افتتاحیه بخشهای جراحی مردان و اورژانس جدید بیمارستان غرضی ملایر، با بیان اینکه سال گذشته ۲۷۵ هزار بیمار به این مرکز درمانی مراجعه کرده و نسخه رایگان برای آنها پیچیده شده است، افزود: ۶۰۰۰ نفر نیز به درمانگاه مامایی مراجعه داشته و از خدمات مامایی استفاده کردند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه سال گذشته ۱۷ هزار بیمار خدمات بستری گرفتند، اظهار کرد: ۶۰۰۰ مورد عمل جراحی در سال گذشته در بیمارستان غرضی ملایر انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه این مرکز درمانی یک بیمارستان پویا و فعال بوده که مردم نسبت به آن اقبال عمومی دارند، خاطرنشان کرد: سال گذشته ۵۵ هزار نفر از خدمات اورژانس استفاده کردند.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان با بیان اینکه «اورژانس» پیشانی هر بیمارستانی به شمار میرود، تصریح کرد: با توجه به حجم مراجعه کنندگان به این مرکز درمانی بازسازی تجهیز و نوسازی بخش جراحی مردان و اورژانس از ضروریات به شمار میرفت که این پروژهها در سال گذشته کلید خورد و با یک کار تیمی و هماهنگ، امروز رسما افتتاح شد.
عروتی با تاکید بر اینکه کلیه استانداردهای روز دنیا و تجهیزات مدرن در بخش اورژانس جدید بیمارستان غرضی لحاظ شده است، افزود: این پروژه به همت یکی از خیرین ملایر و با همراهی اعتبارات سازمانی به این مرحله رسید.
وی با بیان اینکه بیمارستان دکتر غرضی ملایر برای مواقع بحرانی آمادگی کامل دارد، از صرف هزینه ۱۰ میلیارد تومانی برای خرید سه دستگاه پیشرفته تهویه خبر داد و گفت: با اقدامات صورت گرفته سطح خدماتدهی به بیماران تا حد قابل توجهی افزایش یافته است.
عروتی با اشاره به اینکه مدیریت هزینهها و حداکثر استفاده از امکانات و اعتبارات موجود جزو اولویتهای کاری ما در بازسازی و نوسازی این پروژهها بوده است، افزود: برای پروژه بخش جراحی مردان مجموعاً پنج و نیم میلیارد تومان اعتبار هزینه کردیم.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان همدان از در دست اقدام بودن و پیگیری برای احداث درمانگاه تخصصی و بخش دیالیز در بیمارستان تامین اجتماعی ملایر خبر داد و گفت: بیمارستان عمومی دکتر غرضی ملایر وابسته به سازمان تامین اجتماعی بوده که در سال ۱۳۷۴ در زمینی به مساحت ۷۱ هزار و۵۳۵ متر مربع و با زیربنای ۱۴ هزار و۶۲۶ متر مربع بر اساس ویژگیهای جغرافیایی و جمعیتی در شمال غربی شهر ملایر واقع شده است.
وی افزود: بیمارستان مذکور جزء بیمارستانهای ناحیهای با تعداد ۱۶۰ تخت مصوب و ۱۴۵ تخت فعال با میانگین ضریب اشغال است.
این مقام مسئول همچنین با اشاره به اینکه ۱۰ درصد کل تختهای کشور مختص به سازمان تامین اجتماعی است، افزود: انتظار داریم ۱۰ درصد نیروهای متخصص و فارغ التحصیلان وزارت بهداشت و درمان نیز به سازمان تامین اجتماعی تعلق بگیرد تا دیگر بیمارستانهای تحت پوشش این سازمان، با کمبود پزشک متخصص مواجه نباشند.
ملایر قطب درمان جنوب استان به شمار میرود
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز گسترش و پیشرفت فیزیکی و ارتقای سطح خدمات رسانی به بیماران را در بیمارستان غرضی قابل تقدیر دانست و افزود: ملایر به نوعی قطب درمان جنوب استان به شمار میرود.
احمد آریایینژاد با اشاره به اینکه بیماران زیادی از شهرها و استانهای همجوار برای بحث درمان به بیمارستان غرضی مراجعه میکنند، تصریح کرد: متاسفانه ما در بحث پیشگیری در سطح کشور ضعیف عمل کردهایم؛ بنابراین انتظار میرود در حوزه خود مراقبتی و افزایش سطح آگاهی بیماران، کلاسهای آموزشی برگزار شود.
وی این اقدام را گام موثری در راستای کاهش فشار و بار به مراکز درمانی دانست و افزود: یکی از مشکلات موجود، عدم تامین نیروها و پزشکان متخصص چون سونوگرافیست در بیمارستان غرضی به شمار میرود که انتظار داریم با همکاری مسئولین مربوطه این مشکلات هرچه سریعتر رفع شود.
آریایینژاد با اشاره به اینکه بنده عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی هستم، قول مساعد داد که کمبودها مشکلات و نیازمندیهای موجود در حوزه بهداشت و درمان ملایر را پیگیری کند.
انتهای پیام
نظرات