به گزارش ایسنا به نقل از الجزیره، حدود دو سال پیش سمیناری علمی در دانشگاه اسلامی غزه برگزار شد که از عکسهای بیرون آمده از آن، تصویر یک نفر بیش از همه برجسته شد. تصویر طلال الدبش، نگهبان قدیمی دانشگاه که در ردیف نخست نشسته بود. انتشار این عکس، موجی از واکنشها از طرف دانشجویان را به همراه داشت. یکی او را «چهره خندان دانشگاه» توصیف کرد و دیگری او را فردی خوشقلب و متواضع نامید.
چند روز پیش دوباره همین عکس در فضای مجازی منتشر شد. این بار صحبت از این بود که این پدر 50 ساله هنگام اقامه نماز ظهر در مسجدی در کمپ آوارگان شاطی بر اثر بمباران رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده است. در آن حمله 21 نفر دیگر نیز به همراه طلال کشته شدند. با وجود بمبارانهای اسرائیل در شهر غزه و دستور صهیونیستها برای کوچ اجباری فلسطینیها به جنوب، طلال و خانوادهاش از ترک خانهشان خودداری کردند.
انتشار این عکس باعث شد تا دانشجویان کنونی و قدیمی دانشگاه اسلامی غزه تجربیات خود از رویارویی با طلال در طول بیش از 20 سال کار او را روایت کنند. ابراهیم شرف، دانشجوی 27 ساله کارشناسی ارشد در دانشگاه به این موضوع اشاره کرد که بسیاری از ماموران امنیتی دانشگاه به بهانه دستورالعملها و قوانین از کمک به دانشجویان خودداری میکردند، اما طلال سعی میکرد در عین احترام به قوانین دانشگاه به همه افراد کمک کند. ثائر فوزی، دانشجوی سابق این دانشگاه هم میگوید تمام افراد دانشگاه طوری با او با احترام و محبت رفتار میکردند که انگار رئیس دانشگاه است.
یکی دیگر از خصوصیات طلال، اشتیاق فراوان او به یادگیری و تحصیل بود. همین شور و شوق باعث شد تا او در کنار کارش به تحصیل در این دانشگاه بپردازد و مدرک لیسانس حقوق اسلامی گرفت. او آرزوی گرفتن مدارک بالاتر را نیز داشت اما در این راه برای فرزندانش فداکاری کرد. عبدالله مقات، همکار سابق طلال در دانشگاه توضیح داد که وقتی پسر طلال تحصیلات متوسطه خود را به پایان رساند و در آستانه شروع دانشگاه بود، طلال رویاهای خود را به خاطر پسرش رها کرد.
انتهای پیام
نظرات