• یکشنبه / ۲۴ تیر ۱۴۰۳ / ۱۴:۰۹
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1403042416431
  • خبرنگار : 50022

شناسایی کارگاه‌های غیرمجاز تولید همبرگر، کوبیده و لواشک در البرز

شناسایی کارگاه‌های غیرمجاز تولید همبرگر، کوبیده و لواشک در البرز

ایسنا/البرز رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: در بازدیدهای بازرسان دانشگاه علوم پزشکی البرز شش کارگاه  غیرمجاز تولید مواد غذایی کباب کوبیده، همبرگر دست ساز، لواشک، شیرینی سنتی، سردخانه‌های دارای مواد غذایی غیرمجاز شناسایی شد.

به گزارش ایسنا، دکتر شهرام صیادی روز یکشنبه ۲۴ تیرماه با اشاره به استمرار بازدیدهای نظارتی بازرسان سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در استان گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از ۷۰ هزار بازدید از ۵۰ هزار مرکز تحت پوشش صورت گرفته که  منجر به پلمب ۵۱۸ واحد متخلف بهداشتی شد.

صیادی افزود: این نظارت‌ها منجر به امحا ۴۶ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد، بدون استاندارد و شرایط بهداشتی شده است.

وی افزود: همچنین شش کارگاه  غیر مجاز تولید مواد غذایی کباب کوبیده، همبرگر دست ساز، لواشک، شیرینی سنتی، سردخانه‌های دارای مواد غذایی غیر مجاز در این بازدیدها شناسایی شد.

صیادی با اشاره به کنترل آب شرب مصرفی گفت: این کنترل از طریق نمونه برداری  بیش از دو هزار و ۶۰۰ مورد و کنترل آب شرب مصرفی از طریق کلرسنجی بیش از ۳۹ هزار مورد انجام شده است.

وی در پایان گفت:  شهروندان می‌توانند گزارش تخلفات بهداشتی را به سامانه ۱۹۰  اعلام کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha