به گزارش ایسنا، رایان کروزر ۱۴۵ کیلوگرمی که قهرمان دو دوره المپیک است، به دنبال رسیدن به سومین طلا در المپیک پاریس است. این دوومیدانیکار که در رشته پرتاب وزنه فعالیت دارد، به غذای زیادی نیاز دارد تا سومین طلایش را در المپیک صید کند.
ستاره پرتاب وزنه که مدال طلای المپیک ریو ۲۰۱۶ و توکیو ۲۰۲۰ را در کارنامه دارد، روزانه ۵ هزار کالری باید مصرف کند.
یک صبحانه معمولی او شامل یک املت با پنج تخم مرغ با پنیر و سوسیس بوقلمون در کنار دو بشقاب بلغور جو دوسر و یک فنجان بلوبری است.
برای ناهار، او نیم کیلو گوشت چرخ کرده یا مرغ بدون چربی و ۳۴۰ گرم برنج میخورد و شام را نیز همسرش برای او تهیه میکند و در کنار او میخورد.
کروزر درباره اینکه همسرش چطور شام برای او درست میکند افزود: او انگار برای یک خانواده چهار نفره غذا درست میکند. یک وعده او و سه وعده دیگر را من میخورم. یک وعده معمولی برای اکثر شامها حدود ۴۰۰ کالری است، بنابراین سه وعده غذایی در شام به من ۱۲۰۰ کالری میدهد.
صورت حساب های مواد غذایی این ورزشکار آمریکایی سرسام آور است و هفتهای ۲۰۰ تا ۲۵۰ دلار صرف مواد غذایی برای او میشود.
شانس نخست طلای پرتاب وزنه المپیک در بخش بعدی بر لزوم غذای ارگانیک برای خود تاکید کرد و افزود: اگر غذای باکیفیتتری دریافت کنم، تمرین با کیفیتتری نیز خواهم داشت و بدون شک میتوانم بگویم که بهتر تمرین میکنم و عملکرد بهتری دارم. خرید غذای خوب و ارگانیک یک جور سرمایهگذاری، منطقی است.
انتهای پیام
نظرات