کوروش خلیلی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: مرکز ۱۰۰ هکتاری بندر کیاشهر به عنوان پروژه نیمه تمام تا ۱۵ سال پیش فاقد اعتبار بود که با پیگیریهای صورت گرفته حدود ۶۰ درصد اعتبار ملی آن جذب شد.
خلیلی تصریح کرد: علاوه بر ۳ مرکز بازسازی ذخائر شهید انصاری و شهید دکتر بهشتی در رشت همچنین مرکز مرحوم دکتر یوسفپور در سیاهکل، مرکز ۱۰۰ هکتاری بندر کیاشهر هم جزو پروژههای نیمه تمام شیلات بود که در دولت سیزدهم برای آن اعتبار در نظر گرفته شد و بعد از ۱۵ سال توانستیم در ۱۰۰ هکتاری کیاشهر که مرکز حاشیه سفیدرود محسوب میشود پروژههای نیمه کاره از جمله کانالهای دسترسی فرعی و اصلی، دریچههای آبگیری استخرها همچنین ایستگاه پمپاژ را به طور کامل انجام دهیم.
مدیرکل شیلات استان گیلان تاکید کرد: امسال نیز در تلاشیم با اعتبارات تخصیصی، برق این مرکز را به سرانجام رسانده و در نهایت بر مبنای جذب اعتبارات، این مرکز فعال و به عنوان چهارمین مرکز بازسازی ذخائر ماهیان استخوانی و تجاری دریای خزر در استان گیلان مورد بهره برداری قرار گیرد.
خلیلی گفت: هدفگذاری این مرکز رهاسازی بچه ماهیان تولیدی به صورت جریان ثقلی از استخر تولید، بدون هیچگونه استرس و تماس فیزیکی به سفیدرود است.
وی با اشاره به سهم ۴۵ درصدی استان گیلان در تولید و رهاسازی بچه ماهیان استخوانی و تجاری دریای خزر، افزود: تعهد امسال شیلات گیلان تولید و رهاسازی بیش از ۱۵۰ میلیون قطعه بچه ماهی است که با توجه به اقدامات انجام شده، قطعا شاهد بیش از این میزان تولید و رهاسازی خواهیم بود.
خلیلی با بیان اینکه اگر بحث بازسازی ذخایر نباشد در کمتر از ۳ سال بهرهبرداری ماهی از دریای خزر دچار نقصان خواهد شد، تصریح کرد: حفظ انواع آبزیان به ویژه آبزیان تجاری دریای خزر در راستای حفظ شغل صید و صیادی است تا بهرهبرداران از آستارا تا چابکسر طی فصل صید بتوانند فعالیت اقتصادی داشته و کسب درآمد کند.
انتهای پیام
نظرات