• شنبه / ۲۳ تیر ۱۴۰۳ / ۱۱:۳۷
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403042315549
  • خبرنگار : 50184

مدیرکل دفتر طرح‌های ملی جوانان وزارت ورزش:

۴۵۰ هزار سرباز آموزش مهارت زندگی و شغلی دیدند

۴۵۰ هزار سرباز آموزش مهارت زندگی و شغلی دیدند

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل دفتر طرح‌های ملی و فراگیر معاونت جوانان وزارت ورزش و جوانان استان کرمانشاه گفت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون جمعا به حدود ۴۵۰ هزار سرباز در پادگان‌ها، آموزش مهارت‌های زندگی و شغلی داده شده است.

مجید تاجیک، امروز (۲۳ تیر) در اختتامیه دوره آموزش مهارت‌های فردی و کسب و کار در کرمانشاه، با بیان اینکه دفتر طرح‌های ملی حوزه جوانان وزارت ورزش سالهاست در حوزه مهارت‌آموزی جوانان فعالیت دارد، اظهارکرد: یکی از برنامه‌هایی که طی چند سال گذشته با همکاری این دفتر و جهاددانشگاهی برگزار شده، اجرای طرح آموزش مهارت‌های زندگی و شغلی به سربازان است. 

وی با بیان اینکه این طرح از سال ۱۳۹۷ شروع شده و تاکنون نیز ادامه دارد،  افزود: از زمان شروع این طرح تا سال ۱۴۰۰ حدود ۷۰ هزار سرباز درپادگان‌ها آموزش مهارت‌های زندگی و شغلی دیده بودند، اما از سال ۱۴۰۰ تاکنون با یک جهش قابل توجه این آمار به حدود ۴۵۰ هزار نفر افزایش پیدا کرده است. 

مدیرکل دفتر طرح‌های ملی و فراگیر معاونت جوانان وزارت ورزش و جوانان به توسعه فعالیت‌های مهارت‌آموزی و اشتغال‌پذیری این دفتر با همکاری سایر نهادها اشاره کرد و گفت: در این راستا با همکاری آموزش و پرورش، کمیته امداد، بهزیستی و ... اجرای این طرح‌ها را به گروه‌های بیشتری از جامعه توسعه داده‌ایم. 

وی خاطرنشان کرد: با آسیب‌شناسی که از اجرای طرح‌های گذشته داشتیم، به این نتیجه رسیدیم که در این دوره‌ها مشخص نبوده که آیا اجرای آن در نهایت منجر به رسیدن به هدف اصلی که همان اتصال جوانان به بازار کار است شده یا خیر که در این زمینه یک بازنگری‌هایی صورت گرفت. 

تاجیک اضافه کرد: با همکاری استان‌ها تصمیم گرفته شد تا برنامه‌های مهارت آموزی را بگونه‌ای طراحی کنیم که در نهایت منجر به دست یابی شرکت‌کنندگان به یک هدف شغلی شود. 

وی با بیان اینکه برای تحقق این هدف با سایر دستگاه‌هایی که متصدی حوزه اشتغال بودند همکاری‌هایی صورت گرفت، عنوان کرد: به این منظور کارگروه‌هایی در سراسر کشور با عضویت دستگاه‌های حرفه‌ای در حوزه اشتغال همچون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، آموزش فنی و حرفه‌ای و جهاد دانشگاهی تشکیل شد تا مهارت‌هایی که به علاقمندان به شرکت در دوره‌ها آموزش داده می‌شود، به شکلی باشد که بستری برای ورود آنها به بازار کار باشد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha