به گزارش ایسنا، مصطفی جعفری، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد گفت: در این مسابقه بیش از ۳۰۰ دانشجو در قالب ۷۴ تیم و با حمایت ۱۰ شرکت معتبر با یکدیگر به رقابت پرداختند.
وی افزود: هدف از برگزاری این مسابقات شناسایی، جذب، پرورش و حمایت از استعداد های برتر در جهت اشتغال در صنعت، اعتلای سطح علمی جوانان دانش پژوه و نخبه و ایجاد شور و نشاط دانشجویی است. ایده قابل توجه این مسابقه این بود که بر خلاف مسابقات مشابه که تنها بر روی برنامه نویسی تمرکز دارند، این مسابقه علاوه بر برنامه نویسی کامپیوتر، در ۵ حوزه تخصصی مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی عمران، مهندسی معماری و مهندسی مواد نیز برگزار شد و دانشجویان هر حوزه در زمینه نرم افزارهای تخصصی خود به رقابت پرداختند.
جعفری خاطرنشان کرد: برگزاری این قبیل مسابقات بستری را فراهم می کند تا اندیشه های نو،افکار تازه و ابداعات مورد توجه قرار گرفته و با معرفی ضرورتهای علمی روز کشور،زمینه ساز ترویج علم پژوهی و پویایی علاقمندان در این حوزه گردد.
وی متذکر شد: استمرار برگزاری این روند می تواند پتانسیل های بالفعل را به بالقوه تبدیل و جذب نیروی انسانی سرآمد را حمایت کند.
انتهای پیام
نظرات