به گزارش ایسنا، یکی از مهمترین اهداف دولت سیزدهم در حوزه علم و فناوری، کسب مرجعیت علمی و برنامهریزی در راستای دستیابی به این مهم بوده و یکی از اساسیترین ابزار دستیابی به مرجعیت علمی، تکریم و حمایت از نیروی انسانی فعال در این حوزه است.
در این راستا با هدف حمایت از نخبگان و دانشمندان برتر، این موضوع در دستور کار دبیرخانه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری قرار گرفت و پس از انجام کارهای کارشناسی لازم پیش نویس مربوطه تهیه و در دستور کار شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری قرار گرفت و در بیست و نهمین جلسه شورا در تاریخ سوم تیر ۱۴۰۲ و با حضور شهید آیتالله رئیسی به تصویب رسید.
بر اساس این مصوبه مقرر شد که سازمان برنامه و بودجه سالانه مبلغ معادل سرانه ۴ دانشجوی دکتری و ۴ دانشجوی کارشناسی ارشد مرتبط با رشته تحصیلی پژوهشگران برتر یک درصد بین المللی و یک درصد برتر ملی بر اساس گزارش سالیانه مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهت اسلام (ISC) را از طریق مؤسسه محل اشتغال به ایشان پرداخت کند.
در ادامه فرآیند مذکور و پس از تصویب این حکم، موضوع در دستور کار وزارت عتف و سازمان برنامه و بودجه قرار گرفت و اعتبار لازم برای این مصوبه در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور پیشبینی شد.
به نقل از پایگاه اطللاعرسانی بنیاد ملی نخبگان، به گفته پیمان صالحی دبیرکل شورای عالی عتف اظهار داشت: در همین راستا برای اولین بار اعتباری تحت عنوان "حمایت از یک درصد دانشمندان جهان اسلام" با مبلغ یک هزار میلیارد ریال در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور به تصویب رسید تا پس از تخصیص به وزارت عتف بر اساس شاخصهای تعیین شده و در محل مقرر به مصرف برسد.
انتهای پیام
نظرات