• چهارشنبه / ۲۰ تیر ۱۴۰۳ / ۱۶:۱۴
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1403042014265
  • منبع : معاونت علمی ریاست جمهوری

بر اساس توافق‌نامه ۳ جانبه

آزمایشگاه ملی «نخستی‌سانان، مغز و اعصاب» و ۲ مرکز هم‌آفرینی راه‌اندازی می‌شوند

آزمایشگاه ملی «نخستی‌سانان، مغز و اعصاب» و ۲ مرکز هم‌آفرینی  راه‌اندازی می‌شوند
عکس تزئینی و آرشیوی است

توافق‌نامه همکاری مشترک با هدف راه‌اندازی زیرساخت‌های متمرکز در حوزه‌های پیشران فناوری شامل «آزمایشگاه ملی نخستی‌سانان، مغز و اعصاب» و مراکز هم‌آفرینی «مطالعات پیش بالینی» و «تولید محصولات پیشرفته زیستی، سلول‌درمانی و ژن درمانی» و «مرکز جمع‌آوری پلاسمای انسانی و تولید داروهای مشتق از پلاسما» به امضای معاون علمی رئیس جمهور و روسای جهاد دانشگاهی و دانشگاه جامع امام حسین (ع) رسید.

به گزارش ایسنا، این توافق‌نامه همکاری مشترک در راستای سیاست‌های کلی کشور برای رونق تولید توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و تقویت زیست بوم نوآوری به امضای روح الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور، حسن مسلمی نائینی؛ رئیس جهاد دانشگاهی و محمدرضا حسنی آهنگر، رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) رسیده است.

تعهد معاونت علمی ریاست‌جمهوری در این توافق‌نامه، سرمایه‌گذاری در اجرای کلان‌پروژه‌های موضوع توافق‌نامه از محل منابع تملک دارایی سرمایه‌ای مندرج در مصوبه سران قوا ۱۴۰۱ به میزان حداقل ۱۵ هزار میلیارد ریال از طریق معرفی یکی از صندوق‌های عامل یا نهادهای توسعه‌ای به عنوان کارگزار مالی معاونت علمی ریاست‌جمهوری، تعهدات جهاد دانشگاهی، تأمین حداقل ۶ هزار میلیارد ریال از منابع مورد نیاز طرح‌ها از طریق منابع بودجه‌ای، تهاتر اموال و دارایی‌ها، راهبری فنی طراحی، مدیریت اجرا و بهره‌برداری از زیرساخت‌ها، تضمین پرداخت سود تسهیلات بر اساس توافقات به عمل آمده و حق امتیاز متناسب با نقش طرفین به صندوق پژوهش و فناوری سلمان فارسی به عنوان نماینده دانشگاه امام حسین (ع) و کارگزار معرفی شده از سوی معاونت علمی ریاست‌جمهوری است.

تأمین تسهیلات پروژه‌های موضوع توافق‌نامه از مسیر صندوق پژوهش و فناوری سلمان فارسی حداقل به میزان ۹ هزار میلیارد ریال و تأمین فضای مورد نیاز جهت اجرای بخشی از زیرساخت‌های متمرکز در پارک علم و فناوری شهید سلیمانی نیز از تعهدات دانشگاه امام حسین (ع) است.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، مدت زمان اجرای این توافق‌نامه از تاریخ امضا به مدت ۱۰ سال است که در صورت نیاز و توافق سه طرف، قابل تمدید خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha