• پنجشنبه / ۱۴ تیر ۱۴۰۳ / ۱۲:۳۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403041409495
  • خبرنگار : 30147

رئیس هیات استان خبر داد

تخصیص اعتبار و تجهیزات به هیات‌های وزنه‌برداری براساس عملکرد

تخصیص اعتبار و تجهیزات به هیات‌های وزنه‌برداری براساس عملکرد

ایسنا/خراسان رضوی رئیس هیات وزنه‌برداری خراسان رضوی گفت: حدود ۲۰ روز قبل فرم‌هایی به تمامی هیات‌های وزنه‌برداری در شهرستان‌ها ارسال شده است و براساس آن از این به بعد بر اساس عملکرد و ورزشکارانی که بتوانند به هیات استان تحویل دهند، علاوه بر اعتبار تجهیزات مورد نیاز را دریافت خواهند کرد.

امین عظیم‌خانی در گفت‌وگو با ایسنا با گلایه از عملکرد روسای هیات‌های وزنه‌برداری شهرهای مختلف خراسان رضوی، گفت: روسای هیات‌های وزنه‌برداری بگویند در قبال اعتباری که تاکنون از استان گرفته‌اند چه کرده‌اند.

وی با بیان اینکه هیات وزنه‌برداری خراسان رضوی حداقل بین ۷ تا ۱۰ میلیون تومان اعتبار و یا برخی تجهیزات را تاکنون به شهرستان‌ها داده است، افزود: تمامی هیات‌ها باید فرم‌ها را تکمیل کرده و به ما بگویند تاکنون چند ورزشکار به هیات استان تحویل داده‌اند.

رئیس هیات وزنه‌برداری خراسان رضوی اظهار کرد: شهرستانی که به هیات وزنه‌برداری استان حتی یک ورزشکار را نتوانسته تحویل دهد نشان می‌دهد هیچ کاری در هیات آن شهرستان انجام نشده است.

وی بیان کرد: امکانات و تجهیزاتی که قرار باشد به شهرستان‌ها بدهیم بر اساس عملکردشان خواهد بود، امیدواریم شهرستان‌ها از این به بعد پویاتر و فعال‌تر شوند.

عظیم‌خانی با اعلام اینکه متأسفانه هنوز هیات‌های شهرستان‌ها نتوانسته‌اند ورزشکاری را به هیات استان تحویل دهند، خاطرنشان کرد: خرید یک ست هالتر به بیش از ۸۰ میلیون تومان اعتبار نیاز دارد.

وی با بیان اینکه توسط رئیس هیات وزنه‌برداری قبلی هم تجهیزاتی به شهرستان‌ها تحویل شده است، گفت: متأسفانه شهرستانها برخی مواقع در تحویل وزنه‌بردار به استان خیلی ضعیف عمل می‌کنند.

رئیس هیات وزنه‌برداری خراسان رضوی گفت: گرچه سال‌های قبل تربت‌حیدریه یک یا دو نفر وزنه‌بردار تحویل می‌داد ولی اکنون در شهرستان‌ها وضعیت خوبی نداریم.

تیم وزنه‌برداری بانوان خراسان رضوی در ایران حرف اول را می‌زند

 وی در ادامه با اشاره به اینکه تیم وزنه‌برداری بانوان خراسان رضوی در ایران حرف اول را می‌زند، افزود: گرچه تیم بانوان به زودی عازم مسابقات می‌شود اما حتی یک نفر از شهرستان‌ها در بینشان نیست.

عظیم‌خانی با بیان اینکه حتی هفته گذشته که تیم بزرگسالان اعزام مسابقات شدند یک نفر هم ورزشکار شهرستانی نداشتیم، اظهار کرد: وزنه‌برداری همانند سایر رشته‌های ورزشی نیست و نیاز به علم کافی و ارتباطات خوب در بخش‌های اجتماعی، روانی و فیزیولوژیکی دارد.

تخصیص اعتبار و تجهیزات به هیات‌های وزنه‌برداری براساس عملکرد

وی تصریح کرد: قدیم ورزشکار با زدن وزنه ۱۲۰ کیلوگرم یک ضرب بر روی سکو می‌رفت، اما روز گذشته که فینال دسته به اضافه ۱۰۹ کیلوگرم برگزار شد بیش از ۸ نفر در دو ضرب وزنه ۲۰۰ کیلوگرم را بالای سر بردند.

مربیان وزنه‌برداری علم خود را به روز کنند

رئیس هیات وزنه‌برداری خراسان رضوی با تاکید براینکه می‌طلبد مربیان مختلف این رشته ورزشی علم خود را افزایش داده و به روز کنند، خاطرنشان کرد: در حال شناسایی و رصد آسیب‌های وزنه‌برداری به خصوص در بخش آقایان هستیم.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه در بخش بانوان وزنه‌بردار با هیچ مشکلی مواجه نیستیم، از وجود ۵ ملی پوش در بخش بانوان خبر داد و گفت: این در نوع خود بی‌نظیر بوده چون تاکنون هیچ استانی این تعداد ملی‌پوش نداشته است.

عظیم‌خانی با بیان اینکه در بخش آقایان از گروه‌های سنی ۱۰، ۱۱ و ۱۲ساله در استان شروع کردیم و در حال انجام تمرینات مختلف هستند، بیان کرد: تمرکز ما بر روی این گروه سنی است.

وی با اعلام اینکه به زودی مسابقات منطقه ۵ کشور در همین رده سنی را برگزار خواهیم کرد، گفت: در حال رویداد سازی هستیم و مسابقات وزنه‌برداری غرب آسیا ۶ الی ۱۰ شهریورماه در مشهد برگزار می‌شود.

رئیس هیات وزنه‌برداری خراسان رضوی برگزاری این مسابقات را در نوع خود بی‌نظیر دانست و تصریح کرد: فکر نمی‌کنم در خراسان رضوی یک رشته المپیکی دو تیم داشته باشد اما ما سال گذشته دو تیم در بخش بانوان در لیگ برتر داشتیم و امسال هم احتمالاً همین دو تیم تکرار خواهد شد.

ضرورت تقویت پایه در گروه‌های سنی پائین

وی افزود: مانند خراسان رضوی نداریم استانی که تا این میزان در حوزه آموزش قوی عمل کرده باشند، بالغ‌بر ۸ دوره آموزشی مختلف زیر نظر فدراسیون وزنه‌برداری جمهوری اسلامی ایران برگزار کرده‌ایم.

عظیم خانی اظهار کرد: تا وقتی پایه را از گروه‌های سنی ۱۰، ۱۱ و ۱۲ ساله قوی نکنیم نمی‌توان انتظار داشت در سنین بالاتر فردی را بخواهیم قهرمان کنیم و امکانش بسیار ضعیف است.

وی با تأکید بر اینکه نیازمند قوی‌تر کردن وزنه‌بردارانی در سنین پائین هستیم و این کار اکنون در حال انجام است، گفت: طی ۲۰ روز آینده مسابقات استانی رده سنی ۱۰، ۱۱ و ۱۲ ساله را برای انتخابی منطقه ۵ کشور برگزار می‌کنیم.

فعالیت رشته ورزشی وزنه‌برداری در ۸ شهرستان

رئیس هیات وزنه‌برداری خراسان رضوی در ادامه با اظهار تأسف از اینکه در رده بانوان هم ورزشکاری از شهرستان‌ها در سطح استان نداریم، افزود: هشت شهرستان داریم که در آن‌ها هیات وزنه‌برداری فعالیت دارد که اخیراً شهرستان گلبهار هم اضافه شده است.

وی با بیان اینکه هرچند شهرستان‌های گلبهار و تربت‌حیدریه فعالیت خوبی در این رشته ورزشی دارند، اما برخی شهرستان‌ها هیچ فعالیتی ندارند، بیان کرد: به صورت علمی در حال ارزیابی شهرستان‌ها در رشته وزنه‌برداری هستیم و اگر قرار بر تغییراتی باشد حتماً انجام خواهد شد.

تخصیص اعتبار و تجهیزات به هیات‌های وزنه‌برداری براساس عملکرد

عظیم خانی گفت: نمی‌توان منتظر ماند چه زمانی قرار است شهرستانی که هیات و سالن و حداقل سه تا چهار میله هالتر دارد، کی می‌خواهد حداقل یک یا دو ورزشکار را تحویل ما بدهد.

وی با اشاره به اینکه تا وقتی وضعیت این گونه باشد، ورزشکاری را تحویل هیات استان نخواهند داد و این جای گلایه دارد، به وضعیت مربیان وزنه‌برداری در شهرستان‌ها اشاره کرد و گفت: مربیانی که فعالیت دارند جوان هستند.

رئیس هیات وزنه‌برداری خراسان رضوی اظهار کرد: برخی مواقع سن مربی بالا رفته و ارتباطات عاطفی، روانی و اجتماعی که باید بین مربی و ورزشکار اتفاق بیفتد را شاهد نیستیم، از سویی در بسیاری از شهرستان‌ها هم که مربی جوان دارند بازهم این اتفاق و ارتباط اتفاق نمی‌افتد.

اعتبارات بسیار ناچیز است

وی ادامه داد: روز جمعه تیم وزنه‌برداری بانوان استان عازم مسابقات می‌شوند که ۴ نفر از هیات استان و ۴ نفر دیگر از باشگاه‌های خصوصی مشهد هستند و این بسیار نقطه قوتی است.

عظیم‌خانی در ادامه به وضعیت اعتبارات هیات وزنه‌برداری استان اشاره کرد و گفت: در کل استان ۵۲ هیات ورزشی داریم و با مساعدت مدیر کل ورزش و جوانان تازه به هیات وزنه‌برداری کمک‌هایی درحال انجام است.

وی با بیان اینکه قبلاً چیزی به نام کمک نداشتیم و اگر هم بوده و یا قرار باشد در حد ۴۰ تا ۶۰ میلیون باشد، جزو کمک‌های ما محسوب نمی‌شود، افزود: فقط برای هر بار اعزام به مسابقات باید بالغ بر ۷۰ میلیون تومان هزینه کنیم.

رئیس هیات وزنه‌برداری خراسان رضوی با تاکید براینکه هیات‌های وزنه‌برداری باید خودشان به دنبال درآمدزایی باشند در غیر این صورت موفق نخواهند بود، گفت: اگر توانستیم در لیگ برتر دو تیم داشته باشیم به دلیل ارتباطاتی بوده که با سازمانهای مختلف به وجود آمده است.

وی با اشاره به اینکه در هیات استان فقط یک سالن وزنه‌برداری داریم که احتمال دارد به دلیل فرسوده بودن به زودی تخریب شود، افزود: از سوی مدیر کل ورزش و جوانان سالن ثامن الائمه در شاندیز برای برگزاری مسابقات تحویل داده شد.

خبرهای خوبی به زودی می‌رسد

عظیم‌خانی با اعلام اینکه تمامی شهرستان‌ها که ورزشکار دارند دارای سالن وزنه‌برداری هم هستند، ادامه داد: خبرهای خوبی به زودی از وزنه برداری خراسان رضوی خواهد رسید.

وی انجام رویدادسازی، برگزاری مسابقات وزنه‌برداری منطقه ۵ کشور در شهریورماه، برگزاری مسابقات غرب آسیا که تاکنون در ایران این اتفاق نیفتاده در ۶ الی ۱۰ شهریور، برگزاری لیگ استعدادیابی در سنین ۱۰، ۱۱ و ۱۲ساله در استان را از مهمترین برنامه‌های در دست انجام دانست.

رئیس هیات وزنه‌برداری خراسان رضوی با بیان اینکه روزهای خوبی در انتظار وزنه‌برداری استان است، گفت: دو ماه قبل بانوان وزنه بردار در رده جوانان قهرمان شدند و مطمئن هستیم روز جمعه هم حائز مقام خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha