مهدی احمدوند در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه در بهار امسال حدود ۲۲۰۰ نفر برای پیداکردن شغل به حدود ۲۰ کاریابی که در استان کرمانشاه داریم مراجعه کردند، اظهار کرد: این تعداد، تعداد دقیق افراد متقاضی کار در استان نیست، زیرا برخی از متقاضیان کار به صورت مستقیم از طریق سامانه جست و جوی شغلی برای یافتن کار اقدام میکنند.
وی درباره وضعیت مراجعین به کاریابیها، افزود: نزدیک به ۵۵ درصد مراجعین مرد و مابقی زن بودند. ۸۰ تا ۹۰ درصد آنها دارای تحصیلات دانشگاهی و حداقل لیسانس بودند و محدوده سنی اکثر مراجعین نیز بین ۲۴ تا ۳۲ سال بوده است.
رئیس انجمن صنفی کاریابیهای کرمانشاه مهمترین نکته درباره مراجعین به کاریابیها را وضعیت مهارت آنها دانست و یادآوری کرد: کمتر از ۲۰ درصد مراجعین به کاریابیها دارای مهارت بودند.
احمدوند درباره تعداد مراجعین به کاریابیهایی که مشغول به کار شدند نیز اظهار کرد: با توجه به اینکه معیار کاریابیها برای اشتغال افراد بیمه شدن آنهاست و برخی از کارفرمایان نیروی خود را بعد از یک ماه بیمه میکنند و برخی کارجویان نیز اصلا تمایل ندارند مشغول به کار شدن خود را به کاریابیها اطلاع دهند، آمار دقیقی در این خصوص وجود ندارد، اما میتوان گفت بین شش تا هفت درصد مراجعین به کاریابیها شاغل شدهاند.
وی در ادامه از بروزرسانی بانک اطلاعاتی جامع بیکاران کرمانشاه که پیش از این تدوین شده بود نیز با استناد به اطلاعات مراجعین به کاریابیها خبر داد و تاکید کرد: بر اساس آخرین بهروزرسانی، در حال حاضر اطلاعات یازده هزار و ۲۰۰ نفر در این بانک اطلاعات جمع شده که شامل اطلاعاتی مانند جنسیت، مهارت متقاضی، تحصیلات، محدوده سنی، ساکن شهر یا روستا بودن، سرپرست خانوار بودن و ... است.
انتهای پیام
نظرات