• چهارشنبه / ۱۳ تیر ۱۴۰۳ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1403041308865
  • خبرنگار : 71429

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور:

برخورد قاطع با جرایم عمدی نیروهای مسلح صورت می‌گیرد

برخورد قاطع با جرایم عمدی نیروهای مسلح صورت می‌گیرد

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور با اشاره به لزوم برخورد قاطع با جرایم نیروهای مسلح گفت: نیروهای مسلح وظیفه صیانت از امنیت را دارند، با جرایم عمدی که موجب تضییع حق شهروندان می‌شود، برخورد جدی صورت می‌گیرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین احمدرضا پورخاقان در مراسم تجلیل از قضات صادر کننده آراء برتر گفت: غربی‌ها حقوق بشر سال ۱۹۴۵ را به رخ ما می‌کشند در حالی که منشور فرمان حضرت علی (ع) به مالک اشتر که متعلق به ۱۴۰۰ سال پیش است در اختیار ما قرار دارد که سازمان ملل هنوز به آن افتخار می‌کند، حقوق بشر کشور ما، کودک‌کشی در غزه را نمی‌پذیرد. دنیا می‌بینند که رژیم صهیونیستی چگونه ۱۲ هزار کودک را به قتل رسانده است، ولی همچنان در دنیا عربده‌کشی می‌کنند.

وی با اشاره به محورهای قضایی ارائه شده از سوی رهبر انقلاب گفت: فرمایشات مقام معظم رهبری در سه محور تحقیقات قضایی، صدور احکام و اجرای احکام است. همچنین رهبر انقلاب در خصوص حساسیت کار ضابطان می‌فرمایند: «مبادا به دلیل مهم بودن کارتان اشتباه کنید و به کسی ظلم کنید کار مهمی انجام می‌دهید و باید مراقب باشید چرا که کار شما مثل جراحی چشم ظریف است، باید مواظب بود هیچ رگی بی حساب زیر تیغ جراحی قرار نگیرد.»

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور با اشاره به فرمایشات رهبر انقلاب درباره قانون‌مداری گفت: قانون‌مداری یکی از تأکیدات رهبر انقلاب است و اگر بخواهیم مجری عدالت باشیم، ابتدا باید خودمان قانون‌مدار باشیم و مقام معظم رهبری فرمودند به هیچ چیز خلاف قانون اجازه داده نمی‌شود.

 پورخاقان افزود: رهبر انقلاب همچنین بر نظم و انضباط در کار قضایی تأکید دارند و همواره باید توجه داشت که هیچ‌کاری بدون نظم و ترتیب انجام نمی‌شود. در خصوص مفاسد اقتصادی بنا بر گفته رهبر انقلاب علاوه بر برخورد قاطع و بازدارنده با مجرمین اقتصادی باید ریشه به وجود آمدن این مفاسد را شناخت و با آن مقابله کرد، تکیه بر پیشرفت علمی در این امر مهم است.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور با تأکید بر فرمایش رهبر انقلاب مبتنی بر لزوم استحکام اعتقادی قضات، گفت: قاضی که گسترش دهنده عدالت است در درجه اول باید خود از اعتقادات بالا برخوردار باشد تا بتواند درست قضاوت کند، چرا که قاضی می‌تواند مانند دیگران در معرض وسوسه پول، مقام و رفاقت قرار گیرد. در واقع قضات باید بر محیط اثر بگذارند و آن را درست کنند نه اینکه خدای ناکرده متاثر از آن شوند.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: بحمدالله اکثریت قاطع قضات در کشور ما مزین به سلاح ایمان و اخلاق هستند.

 پورخاقان در پایان گفت: اگر کیفرخواست صادر شد و قاضی جرم را احراز کرد، مجازات باید بازدارنده باشد، البته باید دقت شود که اصل بر پیشگیری از وقوع جرم است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
دیروز ۱۳:۲۱

با سلام لطف کنید خبر مسکن پردیس پوشش بدهید

avatar
دیروز ۱۴:۵۴

انشالله هرکس ریس جمهور اینده شد فقرا محرومان از جنس مردم صادق صادقانه شفافیت عدالت حامی فقرا مستعضفان قشر ضعیف مخصوصا معلولان بدون خونه اجاره نشین اندک ماهانه پول دکتر دارو درمان معلولان سرپرست خانواده شرمنده خانواده نشیم