• سه‌شنبه / ۱۲ تیر ۱۴۰۳ / ۱۴:۱۳
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403041208145
  • خبرنگار : 50042

مشارکت حداکثری، انتخاب اصلح

تبیین انتخابات در سرنوشت کشور عامل موثر در مشارکت مردم است

تبیین انتخابات در سرنوشت کشور عامل موثر در مشارکت مردم است

ایسنا/گیلان دبیر جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی گیلان با اشاره به اینکه اولین عامل تاثیرگذار در مشارکت مردم، تبیین اهمیت انتخاب در سرنوشت کشور است، گفت: هیاهوهای رسانه‌ای و تبلیغاتی انتخاباتی نباید افراد را متحیر کند بلکه باید عاقلانه فکر و انتخاب کنند.

حجت‌الاسلام مجتبی پوریوسفی امروز ۱۲ تیرماه در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اهمیت مشارکت در انتخابات اظهار کرد: انتخابات در کشور ما حقیقی و بر اساس نظر مردم است، نکته‌ای که خیلی مورد توجه قرار نگرفته این است که مسائل نظام بر اساس انتخابات تنظیم و تصمیم‌گیری می‌شود.

دبیر جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی گیلان با اشاره به اینکه اولین عامل تاثیرگذار در مشارکت مردم، تبیین اهمیت انتخاب در سرنوشت کشور است و افزود: خیلی از مردم به تأسی از هزاران سال غارت، ظلم و چپاول هنوز باورشان نشده که اینگونه خود را در معرض انتخاب قرار دهند؛ در دور اول عده‌ای شاید تردید داشتند و رأی‌شان را موثر نمی‌دانستند در حالیکه اگر بتوانیم دقیق و دلسوزانه اهمیت شرکت در انتخابات را تبیین کنیم قطعا در دور دوم مشارکت افزایش می‌یابد.

وی توانمندی نامزدها را دیگر عامل اثرگذار در انتخابات عنوان و اظهار کرد: دومین عامل اثرگذار این است که فرد یا نامزد ریاست جمهوری توانایی حل مسائل و مشکلات اقتصادی و معیشتی را داشته باشد، باید مشهود باشد که چه کسی «می‌تواند» و «توانمندی» دارد یا کدام نامزد تاثیرگذارتر است و چه برنامه و اهدافی دارد و چه سبک زندگی را دنبال می‌کند، لذا باید برای انتخاب اصلح به شناخت کافی و دقیق برسیم.

پوریوسفی با بیان اینکه هیاهوهای رسانه‌ای و تبلیغاتی انتخاباتی نباید افراد را متحیر کند بلکه باید عاقلانه فکر و انتخاب کنند، تصریح کرد: نامزد اصلح نباید اهل حاشیه و حرف پوچ باشد بلکه فرد اصلح در خدمت به مردم شب و روز نمی‌شناسد و به مناطق محروم و کارگران به عنوان سرمایه‌های انسانی توجه ویژه دارد.

دبیر جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی گیلان افزود: فضای رسانه‌ای چیز جدیدی نیست و حتی از زمان معاویه اذهان را با طراحی‌های رسانه‌ای تخریب می‌کردند، لجن پراکنی ذات برخی رسانه‌های امروز است لذا تشخیص رسانه صادق کار سختی است در این راستا می‌طلبد سواد رسانه‌ای جامعه را ارتقا دهیم.

وی بیان کرد: هر انسانی برای اینکه بتواند تشخیص دهد باید مرجعی داشته باشد و با وی مشورت و گفت‌وگو کند، افراد مطلع می‌توانند دروغ‌های رسانه‌ای را برملا کنند زیرا فضای انتخاباتی در کشور با فعالیت رسانه‌ای آمیخته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha