• دوشنبه / ۱۱ تیر ۱۴۰۳ / ۱۵:۱۹
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1403041107453
  • خبرنگار : 71959

ضرورت تغییر در قانون تملک آپارتمان‌ها برای افزایش ایمنی

ضرورت تغییر در قانون تملک آپارتمان‌ها برای افزایش ایمنی

رئیس مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی گفت: در قانون تملک آپارتمان‌ها، باید تعمیر نگهداری و بازرسی اضافه شود تا ایمنی ساختمان‌ها رصد شده و بتوان از افراد انتطار ایمن سازی و بهسازی داشت.

به گزارش ایسنا، سعید بختیاری در ششمین همایش آتش‌نشانی و ایمنی شهری که ظهر امروز در هتل المپیک تهران برگزار شد، گفت: ما حدود ۳۰ سال است که پیش مطالعه و اقدام در زمینه حریق را در کشور  شروع کردیم و مقررات ایمنی ساختمان و آزمایشگاه آتش را ایجاد کردیم که در گذشته نداشتیم. قوانین مربوطه به حریق در همه کشورها متفاوت بود اما ما اتحادیه اروپا را به عنوان مرجع انتخاب کردیم و اقداماتی مانند  آموزش‌های تخصصی و گواهینامه‌های فنی را نیز ایجاد کردیم.

رئیس مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی ادامه داد: سال ۸۵ از خیابان، بازار و صنایع مصالحی خریداری کردیم که هیچکدام استاندارد نبود و این مسئله نیز یکی از مشکلات ماست.

بختیاری با اشاره به آموزش‌های همگانی گفت: ما در قانون، آموزش ایمنی در دانشگاه‌ها را داریم اما هنوز اجرا نشده و بسیار به صورت اندک در مقطع ارشد در حال اجراست. قوانین باید تصویب شود تا هم دستگاه‌ها و هم مردم در زمینه ایمنی انگیزه پیدا کنند. من معتقدم بازرسی‌ها خوب است اما باید اقدامات زیرساختی نیز انجام دهیم؛ مثلا ساختمان نوساز نیز چندسال دیگر کهنه می‌شود و باید نطارت روی آنها باشد، بنابراین مبحث ۲۲ باید اجرایی شود.

رئیس مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی ادامه داد: در قانون تملک آپارتمان‌ها، باید تعمیر نگهداری و بازرسی اضافه شود تا ایمنی ساختمان‌ها رصد شود. در قانون ملی مدیریت بحران، مسئولیت‌های سنگینی بر عهده سازمان‌ها گذاشته شده اما باید بودجه و امکانات آن نیز درنظر گرفته شود تا بتوانیم اقدامات مناسب را انجام دهیم.

وی افزود: ما سال‌های اخیر با آتش‌نشانی همکاری‌های خوبی داشتیم که سازمان‌های دیگر نیز باید پای کار آیند تا از حوادث بزرگ پیشگیری کنیم.

رئیس مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی با اشاره به مبحث بیمه اظهارکرد: بیمه در تمام دنیا مسئله ارتقا را انجام می‌دهد اما در ایران بیمه فقط وقتی حادثه‌ای رخ دهد تنها خسارت می‌دهد اما در زمینه ارتقا امکانات هیچ اقدامی برنمی‌دارد.

وی با اشاره به اینکه می‌توان اقدامات پیشگیرانه‌ای انجام داد؛ گفت: بار حریق ساختمان‌ها با ایمن شدن مواد و مصالح کم می‌شود. هر ساختمان باید مدیر ایمنی حریق داشته باشد تا مدیریت تخصصی برای هر ساختمان انجام دهد.شهرسازی باید ضابطه‌مندتر شود تا این‌گونه شاهد تنها افزایش تراکم بدون کیفیت نباشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha