به گزارش ایسنا، اعضای شورای اسلامی شهر تهران دردویستوچهلودومین جلسه این شورا بررسی گزارش حسابرسی سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران برای سالهای مالی ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را در دستور کار خود داشتند که در همین راستا قائمی عضو شورای شهر تهران گفت: مقرر شده است
تا پیشنهاداتی به عنوان تکالیف برای سازمان فاوا به تصویب برسد و در بند ۱۰ گزارش حسابرسی و چهار زیربند آن مسائل بسیار حیاتی وجود دارد که لازم است برای درج این تکالیف برای سالهای بعدی به ویژه در ردیفهای بودجه دقت نظر بالایی داشته باشیم؛ چرا که در بحث بودجه مصوب سال ۱۴۰۱ موارد متعددی بوده که در ردیفهای بودجه رعایت نشده است.
قائمی ادامه داد: آقای جهانی دو سال است که مسئولیت سازمان فاوا را برعهده گرفتهاند؛ اما دیگران در این سازمان تصمیمگیری میکنند؛ لذا دست ایشان در آنجا بسته است که باید در جای خود به این موضوع پرداخته شود، چرا که مشکلاتی که مشاهده میکنیم ریشههای آن در تصمیمگیریهای کلان سازمان فاواست.
در ادامه این جلسه جهانی مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران نیز با حضور در صحن شورای شهر تهران اظهار کرد: توضیحات خود را از بند ۱۰ که مورد تذکر آقای قائمی بود آغاز میکنم. در سال ۱۴۰۱ تکالیف درآمدی برای سازمان ۱۰۰ میلیارد تومان بود که با توجه به هزینههایی که سازمان داشت و درآمدی که به نادرست برای سازمان دیده شده بود به گونهای مدنظر قرار گرفت که این تکالیف درآمدی در سال ۱۴۰۲ مشکلاتش مرتفع شد. از جمله آن میتوان به نظام پرداخت هماهنگ اشاره کرد که در حال حاضر استقرار پیدا کرده و پرسنل سازمان فاوا همانند سایر پرسنل شهرداری تهران دریافتی خود را اخذ میکنند.
وی ادامه داد: موضوع کارت بلیتهای الکترونیک نیز با توجه به اینکه در دست پیمانکار بود در سال ۱۴۰۳ کلیه حسابها به حساب شهرداری تهران منتقل شد چرا که پیش از آن پیمانکار با تاخیر پول را به حساب شهرداری واریز میکرد؛ لذا در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ با تغییر دستگاههای شارژ این موضوع مرتفع و معضلات حسابرسی نیز به تبع آن برای سال ۱۴۰۳ حل خواهد شد.
مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران ادامه داد: درباره برخی ایستگاهها که این دستگاهها در آنجا وجود ندارد باید بگویم که متولی تأمین دستگاهها خود معاونت حمل و نقل و ترافیک است و سازمان فاوا ناظر است. اگر دستگاهی کار نکند نیز بخشی بر عهده سازمان فاوا و بخش دیگر برعهده معاونت حمل و نقل و ترافیک است، یعنی اگر شبکه قطع باشد مربوط به معاونت حمل و نقل و اگر نرمافزار مشکلی داشته باشد مربوط به سازمان فاوا است. خوشبختانه در حال حاضر پایداری سیستم بالا رفته و میزان ذخیره مالی که در حساب شهرداری میماند نیز افزایش بسیار زیادی داشته است. به صورت کلی در سال ۱۴۰۲ بسیاری از موضوعات حسابرسی سازمان فاوا حل شده است و ما آمادگی ارائه گزارش در خصوص تغییر از تهران من به شهرزاد و تشریح علل این موضوع به اعضای شورای شهر تهران را داریم.
به گزارش ایسنا، نهایتا پس از بحث و بررسی تکالیف سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران و گزارش حسابرسی این سازمان برای سالهای مالی ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ به تصویب رسید.
انتهای پیام
نظرات