• شنبه / ۹ تیر ۱۴۰۳ / ۱۰:۲۹
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1403040905730
  • منبع : سازمان غذا و دارو

رییس اداره مکمل‌ سازمان غذا و دارو مطرح کرد

افزایش مصرف مکمل‌های تغذیه‌ای / تفاوت مکمل‌ها در موارد مصرفی

افزایش مصرف مکمل‌های تغذیه‌ای / تفاوت مکمل‌ها در موارد مصرفی
عکس آرشیوی است.

رییس اداره مکمل‌های تغذیه‌ای، ورزشی و انرژی‌زا اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با اشاره به افزایش مصرف مکمل‌ها در چند سال اخیر در کشور، پرکردن شکاف تغذیه‌ای ناشی از کاهش مواد مغذی منابع غذایی و همچنین افزایش استفاده از محصولات آماده و فرآوری شده را از علل این موضوع برشمرد.

به گزارش ایسنا، دکتر ریحانه اکبریان اظهار کرد: تعداد فزاینده مجوزهای صادر شده از سوی سازمان غذا و دارو و آمار شناسه‌گذاری این نوع از فرآورده‌ها حاکی از افزایش نوع و تعداد مکمل‌های تولید داخل و در نتیجه اقبال جامعه هدف اعم از پزشک و بیمار نسبت به مصرف مکمل‌ها در کشور است.

وی افزود: باتوجه‌ به وسعت و تنوع جامعه هدف و نقش و اثرگذاری فرآورده مکمل در ارتقای سلامت آحاد جامعه، طیف وسیعی از انواع فرآورده مکمل در دسترس است.

اکبریان گفت: انواع ویتامین‌ها و املاح معدنی در حفظ سلامت عمومی افراد بویژه نوزادان و مادران باردار و شیرده، افزایش عملکرد ورزشی، حفظ سلامت پوست، مو و ناخن، بهبود عملکرد دستگاه ایمنی، مدیریت وزن اعم از کاهش یا افزایش و همچنین در پیشگیری و حمایت از شرایط خاص سلامت مانند پوکی‌استخوان، بیماری‌های قلبی و عروقی، دیابت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha