• جمعه / ۸ تیر ۱۴۰۳ / ۲۳:۵۰
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1403040805567
  • منبع : نمایندگی قزوین

/گزارش/

انتخابات و حضور همیشگی مردم قزوین در صحنه

انتخابات و حضور همیشگی مردم قزوین در صحنه

ایسنا/قزوین مردم قزوین براین باورند که انتخابات یک تکلیف سیاسی و اجتماعی است که همانند سایر تکلیف‌ها باید به موقع انجام شود و انجام دادن آن نیز باید آگاهانه باشد تا ذیل انتخاب فرد اصلح تمام مردم به منفعت برسند.

انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری زودتر از موعود و درست در زمانی برگزار شد که مردم در چهلمین روز از دست دادن رئیس جمهور و همراهان بودند، اما این سوگ به‌زعم تلخ بودن بهانه‌ای شد تا مردم پرشورتر از گذشته پای صندوق‌های رأی حاضر شوند تا این بار هم با انتخاب شایسته خود فردی اصلح که ادامه‌دهنده راه شهید خدمت باشد را برگزینند، آری امروز مردم به تبعیت از فرمان ولی خود پای صندوق رأی رفتند تا ضمن میثاق با ولایت در انتخاب سرنوشت کشور خود اثرگذار باشند.

انتخابات سال جاری در شرایطی آغاز شد که سه نامزد از جریان اصولگرا و یک نامزد از جریان اصلاح‌طلب فضای متفاوت‌تری را در بین مردم ایجاد کرده بود، البته در این‌ بین تبلیغات شهری کمتر بود و بیشتر تمرکز تبلیغاتی معطوف‌ در فضای مجازی، ستادها و البته دعوت از نامزدها و نمایندگان استان بود که شور انتخاباتی ویژه‌ای را در استان رقم زد.

جمعه هشتم تیرماه در حالی‌که با کناره‌گیری ۲ تن از نامزدهای اصولگرا چهار نامزد دیگر در رقابتی تنگاتنگ قرار گرفته بودند، وارد مسجد امام خمینی(ره) شدیم.  

در همان دقایق ابتدایی اقشار مختلف در سنین مختلف برای شرکت در انتخابات در مسجد حاضر بودند و اینکه این‌بار نسل پرشور دهه هشتاد برای اخذ رأی و به‌ عنوان کادر اجرایی در کنار صندوق‌ها قرار داشتند خود دلیلی بر آن بود که نسل آینده‌ساز کشور در جایگاه درست اجتماعی خود قرار گرفته و در حال خودسازی برای رسیدن به تمدن‌سازی هستند.

زن کهنسال مهربانی که در صف انتظار برای اخذ رأی بود در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: از دست دادن رئیس جمهور و شهید امیرعبداللهیان داغ بزرگی بر دل ما گذاشت که جای این داغ با گذر زمان هم کمرنگ نمی‌شود اما حضور امروز ما پای صندوق‌های رأی نشان می‌دهد مسیر انقلاب تا رسیدن به سر منزل اصلی خود همچنان ادامه دارد.  

این بانوی کهنسال در پایان صحبت‌هایش با تأکید بر اینکه تا سن ۷۰ سالگی خود افتخار شرکت در تمام انتخابات را داشته، گفت: شهید رئیسی خدمتگزار بزرگی بود و ما امیدواریم فردی که توسط مردم برای ریاست جمهوری انتخاب می‌شود بتواند مسیر ایشان را ادامه دهد.  

به عشق رهبرم آمده‌ام

دقایقی بعد توجه حضار به پیرزنی که با ۲ پرچم ایران و فلسطین در دست وارد مسجد شد جلب شد، وی در حالی که در یکی از دستان خود پرچم ۲ کشور و در دستان دیگر عصا داشت در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به‌پاس خون شهدا و به عشق رهبرم آمده‌ام، من در حالی‌که پرچم کشور خود را در دست دارم آمده‌ام بگویم آینده این کشور برای من از اهمیت بسیاری برخوردار است و در حالی‌که پرچم کشور فلسطین را به دست دارم می‌خواهم بگویم ما و کشور ما حامی مردم مظلوم فلسطین هستیم و امروز به‌پاس خون شهید خدمت و شهید امیرعبداللهیان ما باید در انتخابات شرکت کنیم و اصلح‌ترین فرد را که ادامه‌دهنده مسیر شهدا باشد انتخاب کنیم.  

سوی دیگر مسجد جوانی آشنا می‌بینیم که در انتخابات پیشین نمایندگان مجلس رأی اولی بود و حالا در مدت کمتر از پنج ماه آمده بود تا نقش خود را در دومین انتخابات ایفا کند.

او اظهار کرد: آمده‌ام تا به نمایندگی از نسل جوان بگویم، ما نسل پرشور به‌خوبی نسبت به وظایف اجتماعی خودآگاه هستیم و در پاسخ به شبهاتی که می‌گویند نسل جوان نسل منفعل جامعه است بگویم ما نسل دهه هشتاد نسل دغدغه‌مند این کشور هستیم.

وی در پایان صحبت‌هایش خاطرنشان کرد: امروز به تأکید مقام معظم رهبری در ساعات اولیه انتخابات آمده‌ایم که وظیفه اجتماعی و سیاسی خود را نسبت به کشور به‌جای بیاوریم.

شورونشاط نوجوانان در کنار طمأنینه مسن‌ها

جمعیت در طیف‌های برای حضور در پای صندوق‌های رأی حاضر می‌شوند اما نکته جالب این داستان پدربزرگ و مادربزرگ‌هایی هستند که ذکرگویان و تسبیح به دست پای صندوق‌های رأی می‌آیند و آرام در حین صف ذکر می‌گویند، خیلی‌هایشان با وضو آمده و پیش از آنکه نام نامزد منتخب خود را در برگه بنویسند این اقدام را با نام و یاد خداوند انجام می‌دهند و گویا که این اقدام آن‌چنان برایشان حائز اهمیت است که می‌خواهند از خداوند به‌طور ویژه‌ای مدد بگیرند.

فضای مسجد فضای آرامی است و مردم به ترتیب در صفوف قرار گرفته و برای رأی پای صندوق‌ها حاضر می‌شوند، شورونشاط نوجوانان در لابه‌لای جمعیت ستودنی است یک‌به‌یک در نقش اجرایی خود سعی می‌کنند بهترین باشند، خانمی همراه مادر نابینای خود پای صندوق رأی حاضر شده و برای مادر خود هم نام نامزد موردنظر خود را می‌نویسد.

وی به ایسنا گفت: انتخابات به تعبیری همان بخش جمهوریت نظام اسلامی است یعنی همان‌جایی که مردم در تعیین سرنوشت کشور اثرگذار بوده و سرنوشت کشور را با انتخاب خود رقم می‌زنند، حال با توجه به حساس بودن مسئله، رسالت اصلی مردم ضمن مشارکت در انتخاب فردی درست تعریف می‌شود البته که سلایق هر فرد متفاوت است اما درنهایت ما ملزم به انتخاب فرد اصلح هستیم.

وی ادامه داد: در شرایطی که چالش‌های اقتصادی محور مهم دغدغه مردم است انتخاب کسی که بتواند مردم را از چالش‌های اقتصادی عبور دهد، مهم است البته دولت سیزدهم نشان داد که خودکفایی رمز عبور و پشت سر گذاشتن چالش‌ها است و با اعتماد به مردم می‌توان در مسیر درست قرار گرفت.

این خانم در پایان صحبت‌هایش مطرح کرد: اینکه ما می‌گوییم شهید رئیسی وجهه مردمی داشت به این منظور است که تمام اقدامات ایشان برای مردم بود و ایشان خود را مجزا از مردم نمی‌دانست و در دولت خدمت ایشان نیز شاهد آن بودیم که این شهید عزیز در شرایط مختلف کنار مردم قرار می‌گرفتند و همانند مردم زندگی ساده داشتند.

به گزارش ایسنا، اگرچه حضور کاندیداهای اصلاح‌طلب‌ توانست موج متفاوتی را در انتخابات ایجاد کند اما اینکه مردم آزادانه به حمایت از کاندیدای مدنظر خود می‌پردازند ازجمله شاخص‌های مهم نظام جمهوری اسلامی است و این امر تأکید بر جمهوریت را در نظام جمهوری اسلامی بیشتر می‌کند.

حال با این شرایط مردم آزادانه حق انتخاب دارند این جایگاه مهمی است که مردم بتوانند فردی اصلح را انتخاب کنند، انتخاب فرد اصلح در بین کاندیداها به این معنا نیست که نامزدهای دیگر مناسب ریاست جمهوری نیستند بلکه به این معنا است که مردم باید در انتخاب کسی که در جایگاه ریاست جمهوری اصلح باشد و بتواند مسئولیت‌های این حوزه را به نحو احسن ایفا کند کوشا باشند.

گزارش: مطهره میرزایی

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha