محسن فنودی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی در حاشیه سفر به شهرستان خواف در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: دو شهرستان خواف و سرخس جزو بحرانیترین شهرستانهای استان هستند که هدفگذاری برای انجام مطالعات فنی و علمی و اقدامات پیشگیرانه در امر بیابانزدایی انجام گرفته است.
وی با اشاره به اینکه بیشترین میزان اعتبارات به بیابانزدایی در دو شهرستان خواف و سرخس اختصاص یافته است، افزود: منابع طبیعی شهرستان خواف تاکنون اقدامات و فعالیتهای مؤثر بسیاری در جلب مشارکت معادن برای کاشت درخت و بهبود وضعیت عرصههای تخریب شده داشته است.
فنودی از اعلام آمادگی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی برای بهرهبرداری اصولی و صحیح از منابع طبیعی مطابق قوانین و مقررات کشور خبر داد.
وی با تأکید بر اینکه از آحاد مردم و معدن کاران در راستای اجرای فعالیتهای مقابله به بیابانزایی و خشکسالی تقاضای مشارکت داریم، خاطرنشان کرد: مشارکت مردم و بهرهبرداران در اجرای فعالیتهای متنوع منابع طبیعی مهم و اثربخش است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی همچنین بر ضرورت استمرار مشارکت در اجرا و نگهداری از سازههای اجرا شده در عرصهها تأکید نمود و ادامه داد: بر اساس آنچه اعلام شده پدیده بیابانزایی در کنار دو چالش تغییر اقلیم و کمبود آب شیرین به عنوان سه چالش مهم جامعه جهانی در قرن ۲۱ محسوب شده است.
وی افزود: به این منظور سازمان ملل کمیتهای جهت تدوین کنوانسیون بینالمللی راهاندازی نموده است و این کمیته پس از سه سال جلسات متعدد سرانجام در ۲۷ خرداد ۱۹۹۴ کنوانسیون بینالمللی روز بیابانزدایی را تصویب نمود و این روز را به عنوان روز جهانی مقابله با بیابانزایی و خشکسالی نامگذاری کرد.
انتهای پیام
نظرات