• یکشنبه / ۳ تیر ۱۴۰۳ / ۱۲:۴۵
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1403040301575
  • خبرنگار : 71552

خسروی‌وفا: همه چیز به مدال ختم نمی‌شود/ کادر فنی راضی باشند انتظار بیشتری نداریم

خسروی‌وفا: همه چیز به مدال ختم نمی‌شود/ کادر فنی راضی باشند انتظار بیشتری نداریم

رییس کمیته ملی المپیک خطاب به تیراندازان المپیکی ایران گفت: خوشحال می‌شویم که شما روی سکو بروید اما اگر نرفتید هم ناراحت نشوید. ۹۰۰۰ نفر بدون مدال برمی‌گردند. زمانی که روی سکو می‌روید برای خودتان، کشور، فدراسیون جهانی و فدراسیون ایران افتخار است اما همه چیز به مدال ختم نمی‌شود.

به گزارش ایسنا، محمود خسروی وفا رییس کمیته ملی المپیک امروز (یکشنبه) با حضور در فدراسیون تیراندازی با تیراندازان اعزامی به المپیک گفت‌وگو کرد. علاوه بر محمود خسروی‌وفا، مهین فرهادی‌زاد نایب رئیس و محمد تابع، رئیس مرکز نظارت بر تیم‌های ملی کمیته ملی المپیک نیز در این نشست حضور داشتند.

شرمینه چهل امیرانی که در تفنگ بادی کسب سهمیه کرده است اظهار کرد: ۲ سال و نیم است که تیراندازی می‌کنم و یک سال است که عضو تیم ملی شده‌ام. دانشجوی ارشد مهندس پلیمر امیرکبیر هستم و در اولین اعزام در تیم ملی بزرگسالان سهمیه المپیک گرفتم.

محمود خسروی وفا در ادامه صحبت های چهل‌امیرانی گفت: واقعا افتخار است که یک دختر جوان سهمیه گرفته و درسش را هم می‌خواند. ما مگر بیشتر از این چه انتظاری از یک جوان داریم. شما می‌توانید افتخار و الگوی یک نسل باشید.

فاطمه امینی دیگر المپین تیراندازی ایران نیز گفت: ۸ سال پیش تیراندازی را شروع کرده‌ام. در مسابقات قهرمانی آسیا اندونزی سهمیه گرفتم. دانشجوی کارشناسی تربیت بدنی در دانشگاه اصفهان هستم. اخیرا به خاطر اردوها و تمرینات درست نتوانستم دانشگاه بروم و درس بخوانم اما امیدوارم بعد از المپیک شرایط درست شود.

همه چیز به مدال ختم نمی‌شود

خسروی‌وفا گفت: خوشحال می‌شویم که شما روی سکو بروید اما اگر نرفتید هم ناراحت نشوید. ۹۰۰۰ نفر بدون مدال برمی‌گردند. زمانی که روی سکو می‌روید برای خودتان، کشور، فدراسیون جهانی و فدراسیون ایران افتخار است اما همه چیز به مدال ختم نمی‌شود. باید کادر فنی و مربیان از شما راضی باشد. بیشتر از این انتظار نداریم. اگر بگیرید برای من هم یک امتیاز است. درست است که آرام صحبت می‌کنم اما این نیست که کسب مدال مهم نیست. مخصوصا اگر خانم‌ها مدال بگیرند برای کشور و جامعه ورزشی خوب است.

هانیه رستمیان نیز در این نشست گفت: ما از حضور شما و صحبت‌های شما انگیزه می‌گیریم. واقعا حضور در المپیک مهم‌تر است. ما همه تلاش خود را می‌کنیم تا بهترین نتیجه را بگیریم اما بهترین‌ ورزشکاران در المپیک حضور دارند. مخصوصا در تیراندازی چیزی قابل پیش بینی نیست. امیدواریم برای همه اتفاق خوبی بیفتد. بعد از ۵ یا ۶ سال توانستم سلاح ۲۵ متر را با حمایت فدراسیون و شما بگیرم. امیدوارم این حمایت‌هایی که قبل از المپیک می‌شود بعد از آن هم ادامه داشته باشد چون ما قبل از هر مسابقه نیاز به حمایت داریم. برای المپیک بعدی هم از بعد پاریس شروع می‌کنیم.

خسروی وفا گفت: حمایت‌ها بعد از المپیک هم ادامه پیدا می‌کند اما نه به این صورت. آسیایی آغاز می‌شود و حمایت‌ها ادامه دارد اما باز هم ظرفیت بالاست. نباید ورزشکار دغدغه حداقلی مالی را داشته باشد. حمایت‌های ما مخصوصا برای رشته‌هایی که باشگاهی قوی ندارند ادامه دارد. برخی رشته‌ها پول‌های خوبی در باشگاه می‌گیرند. من به فکر ۲۰ سال آینده هستم. یک مربی که تحصیلات و تجربه خوب المپیکی داشته برای آینده ورزش خیلی مفید است. پس با حوصله درس بخوانید. سهمیه گرفتن، روی فرم بودن و تمرین و مسابقه نمی‌گذارد خوب درس بخوانید اما باید این هدف جزو اهداف شما باشد در این صورت می‌توانید موفق باشید.

مریم طالبی سرمربی تیم ملی تفنگ نیز در این نشست گفت: حضور در المپیک برای کادر فنی و ورزشکار افتخار بزرگی است. ورزشکاران آماده حضور در این آوردگاه هستند. همه می‌دانند که انتظاری از آنها می‌رود. باید اول نماینده شایسته‌ای باشند. تیم تفنگ جوان هست اما بی تجربه نیستند. امیدوارم که بتوانیم انتظارات را برآورده کنیم.

محسن نصر اصفهانی سرمربی تیم ملی تپانچه نیز گفت: هر ورزشکاری در هر مسابقه‌ای شرکت می کند خودش و سلاحش است و باید تلاش کند بهنترین خودش باشد. رقابت با هیچ‌کسی ندارد. هنر مختص هر ورزشکاری است باید همه تلاش خود را بکند تا بهترین هنر خود را به نحو مطلوب به نمایش بگذارد. برای من المپیک و سایر مسابقات فرقی ندارد. شاید ۵ حلقه به آن اضافه شده و خبرنگاران آن را شلوغ کنند. گاهی حتی پایین‌تر از بقیه مسابقات باشد. با تمام وجود حس کردیم. وظیفه من و ورززشکارم این است که با تمام وجود تلاش کنیم و آماده‌ترین لحظه حضور در مسابقات باشد.

سرمربی تیم ملی تپانچه افزود: تمام برنامه‌هایی که به فدراسیون ارائه دادیم انجام شده است. با تمام تحریم ها و کمبود منابع مالی برنامه‌ها انجام شد. توانستیم سلاح خوبی برای رستمیان تهیه کنیم. بهتذرین امکانات را تهیه کردند و تا المپیک هیچ مشکل و دغدغه‌ای نداریم و از لحاظ امکانات هیچ فرقی با دیگرکشورها در این رشته نداریم.

خسروی‌وفا در مورد حقوق المپین‌ها گفت: پایه حقوق ۱۵ میلیون است و بقیه مربوط به جدول است. ما آن را از جیبمان نمی‌دهیم و از جیب دولت است اما به همین سادگی هم نمی‌دهیم. ۱۵ پایه است و همه یکسان می‌گیرند. یک ورزشکاری آمادگی جسمانی‌اش سنجش می‌شود و رتبه خوبی می‌گیرد و مبالغ سنگینی به آن ۱۵ اضافه می‌شود. اگر فدراسیون از ورزشکار از رفتار ورزشکار راضی بود و گزارش کرد مبلغی اضافه می‌شود. اگر در مسابقات رسمی که مورد نظر ماست مدال گرفته شود پول خوبی به آن اضافه می‌شود. اگر در المپیک قبل مدال گرفته بود مبلغی به آن اضافه می‌شد. اگر فروغی در تیم شما بود بدون هیچ فعالیتی ۳۵ میلیون می گرفت. سقف حقوق ۲۰۰ میلیون است و اکنون ۳ نفر آن را می گیرند. من در این ۴۰ سال هر چه گفتم انجام دادم و اگر نقد واردی از سوی ورزشکاران باشد اعمال می‌کنیم.

رییس کمیته ملی المپیک در پایان گفت: بعد از المپیک پاریس، بازی های آسیایی را در پیش داریم و قطعا با نفرات بیشتری در آن حضور خواهیم داشت. اگر کار را به زودی آغاز کنیم از الان می توان برای المپیک ۲۰۲۸ انتظارات بیشتری داشت. این انتظار صرفا کسب مدال نیست چون در رشته‌ای مانند تیراندازی چیزی قابل پیش بینی نیست مهم این است که بهترین عملکرد را داشته باشید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha