حیدر آسیابی صبح یکشنبه سوم تیرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه گلستان با اشاره به عملکرد دادگستری استان در سال گذشته اظهار کرد: سال ۱۴۰۲ در مجموع ۵۵۷ هزار فقره پرونده وارد دادگستری استان شد که از این تعداد ۴۰۷ هزار و ۶۹۰ فقره پرونده وارد مراجع قضایی و ۱۴۹ هزار و ۵۳۶ فقره پرونده نیز وارد شوراهای حل اختلاف استان شد.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از کارکنان دستگاه قضا در منازل خود نیز میز خدمت دارند و خارج از ساعات اداری نیز به مشکلات مردم رسیدگی میکنند، گفت: با وجود افزایش ورودی پروندههای قضایی، سال گذشته ۴۰۹ هزار و ۴۲۵ فقره پرونده مختومه شد.
رئیسکل دادگستری گلستان ادامه داد: سال گذشته ۶۸ واحد تولیدی تعطیل گلستان به چرخه تولید برگشت و ۷۶۴ فرصت شغلی احیا شد و علاوه بر آن ۴۲ واحد تولیدی در آستانه ورشکستگی احیا شد که منجر شد بیش از هزار فرصت شغلی حفظ شود.
آسیابی تعداد مجازات جایگزین حبس سال ۱۴۰۲ را ۶ هزار و ۳۲۵ فقره اعلام کرد و افزود: پابند الکترونیکی، جزای نقدی، انجام خدمات عمومی رایگان از جمله مجازاتهای جایگزین حبس در زندان این افراد بود.
این مقام مسئول تصریح کرد: سال گذشته ۵۵۳ حلقه چاه غیرمجاز در گلستان شناسایی شد که از این تعداد ۴۵۰ حلقه چاه مسدود شده است، همچنین ۸۰ هکتار جنگل، ۴۹۸ هکتار مرتع و ۲۳ هکتار از سواحل گلستان خلع ید شد.
رئیس کل دادگستری گلستان با اشاره به اینکه با همت اعضای شورای حل اختلاف استان ۱۲ محکوم به قصاص از طناب دار رهایی یافتند، اضافه کرد: میانگین زمان رسیدگی به پروندهها در کشور بین ۶۰ تا ۸۰ روز است اما در استان گلستان این زمان ۴۹ روز است.
وی از کاهش ۱۸ درصدی سرقت در گلستان خبر داد و افزود: به مدت یک سال و نیم به زندانیان سارق مرخصی داده نشده و در نتیجه اقدامات سختگیرانه دستگاه قضا در قبال سارقین در دوسال متوالی کاهش نرخ ۱۴ و ۱۸ درصدی سرقت در استان را شاهد بودیم.
آسیابی با بیان اینکه ۳۱۷ درخواست از طرف صاحبان واحدهای تولیدی سال گذشته به دادگستری گلستان ارسال شد، گفت: با هدف حمایت از تولید و تحقق شعار سال رسیدگی به پرونده صاحبان تولیدیها را در اولویت قرار دادیم که در مجموع ۱۱۴ مورد پیگیری و رفع مشکل شده و بقیه پروندهها نیز در دست پیگیری است.
انتهای پیام
نظرات