• شنبه / ۲ تیر ۱۴۰۳ / ۱۲:۵۶
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1403040200757
  • خبرنگار : 71956

پرداخت سود سهامداران از ۱۰ هزار میلیارد تومان گذشت

پرداخت سود سهامداران از ۱۰ هزار میلیارد تومان گذشت

پرداخت سود سهامداران در پایان فصل بهار سال جاری، از طریق اطلاعات سامانه سجام از ۱۰ هزار میلیارد تومان عبور کرد.

به گزارش ایسنا، سازمان بورس و ارواق بهادار در گزارشی اعلام کرد: پرداخت سود سهامداران در سه ماهه نخست سال جاری از ۱۰ همت عبور کرد. جزییات واریز سود در ۳ ماه نخست امسال حاکی از آن است که ۱۳۷ ناشر حاضر در بازار سهام، سود جاری، سنواتی و حق تقدم ۹ میلیون و ۴۲ هزار و ۵۲۲ سهامدار که شامل ۱۰ هزار و ۲۷ میلیارد تومان می‌شود را با استفاده از بستر سامانه سجام پرداخت کرده‌اند.

واریز سود جاری ۹۸ شرکت

بر اساس این گزارش، در بهار سال جاری، ۹۸ شرکت سود جاری پنج میلیون و ۹۵۴ هزار و ۳۹۰ سهامدار که شامل ۹ هزار و ۱۴۴ میلیارد تومان می‌شود به حساب آنها در سامانه سجام واریز شد.

واریز سود سنواتی ۳۹ شرکت

برپایه این گزارش، در این بازه زمانی، ۳۹ ناشر «داده‌گسترعصرنوین، لیزینگ‌خودروغدیر، مخابرات‌ایران، رایان‌هم‌افزا، داروسازی‌کوثر، بیمه‌حافظ، بیمه‌سرمد، سرمایه‌گذاری‌توسعه‌گوهران‌امید، پخش‌رازی، مجتمع‌ جهان‌ فولاد سیرجان، ایران‌ دارو، گروه‌توسعه‌هنرایران، سایپاشیشه، مهندسی‌وساختمان‌صنایع‌نفت، باما، کیاالکترودشرق، بیمه‌ اتکایی‌ آوای‌پارس ۷۰%تادیه، داروسازی‌ابوریحان، بیمه‌اتکایی‌امین، بیمه‌زندگی‌خاورمیانه، تامین ‌سرمایه‌امین، بانک‌ کارآفرین، مخابرات‌ایران، کشت‌ودامداری‌فکا، غلتک‌سازان‌سپاهان، چینی‌ایران، کاشی‌سعدی، تامین‌سرمایه‌لوتوس‌پارسیان، مبین‌انرژی‌خلیج‌ فارس، تجارت‌ الکترونیک‌ پارسیان‌ کیش، گروه‌ مدیریت‌ سرمایه‌ گذاری‌امید، گروه‌ صنعتی‌ قطعات‌ اتومبیل‌ ایران، بیمه‌البرز، بیمه‌پاسارگاد، سرمایه‌گذاری‌لقمان، سنگ‌آهن‌گهرزمین، بیمه‌آسیا، ذوب‌روی‌اصفهان و بانک‌ گردشگری» سود سنواتی و حق تقدم ۳ میلیون و ۸۸ هزار و ۱۳۲ سهامدار که شامل ۸۸۳ میلیارد و ۶۷۴ میلیون تومان می‌شود را توسط سپرده‌گذاری مرکزی پرداخت کردند.

سامانه سجام چیست؟

«سجام» یک سامانه زیر ساختی برای شناسایی مشتریان جهت ورود به باشگاه بزرگ بازار سرمایه ایران است که تمام فعالان این بازار اعم از «سرمایه‌گذاران، مشتریان و مدیران نهادها» در این سامانه، فقط یک بار برای همیشه اطلاعات خود را در آن ثبت خواهند کرد و پس از احراز هویت حضوری یا غیر حضوری، قادر به دریافت خدمات مبتنی بر داده‌های تایید شده خواهند بود.

بر اساس این گزارش، از طریق این سامانه، «اطلاعات هویتی، شماره حساب، شماره موبایل، آدرس الکترونیکی و اقامت دائمی» فرد ثبت می‌شود و از آن به بعد هیچ نهاد مالی نیازی به دریافت مجدد اطلاعات آن سهامدار را ندارد و سهامداران می‌توانند با مراجعه به سایت www.Sejam.ir ثبت نام و احراز هویت سجام را به صورت الکترونیکی انجام دهند.

مزایای سجامی شدن

گفتنی است؛ «دریافت کد معاملاتی برای ورود به بازار سرمایه، دریافت سودهای جاری، سنواتی و سود سهام عدالت، امکان ورود به درگاه ذینفعان بازار سرمایه و استفاده از خدمات آن شامل میز خدمت الکترونیک، مشاهده و گزارش دارایی، دریافت گواهی سهام، لیست مجامع و برگزاری مجامع به صورت الکترونیک، گزارش سودهای پرداخت شده، تاریخچه سود سهام عدالت و گزارش حق تقدم استفاده نشده» از جمله مزایای ویژه ثبت نام و احراز هویت در سامانه «سجام» به شمار می‌رود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha