به گزارش ایسنا، مرتضی قربانی، رئیس فدراسیون تیراندازی در مورد شرایط تیراندازان اظهار کرد: در یک ماه گذشته یک اردوی برون مرزی برای تیم ملی تفنگ و تپانچه در مجارستان داشتیم و در حال حاضر تیم تراپ نیز در ایتالیا به سر می برد. همچنین تیراندازان در جام جهانی مونیخ توانستند تجهیزات خود را به روزسانی کنند و تعدادی سلاح و تجهیزات جانبی به روز نیز برای المپینها، ملیپوشان و جوانان تهیه و وارد کشور شد اما نباید فراموش کرد که تیراندازی تنها به تیم ملی بزرگسالان خلاصه نمیشود و ما نیاز به تامین تجهیزات برای جوانان و نوجوانان در تمام سطح کشور و استان ها داریم. هیاتهای استانی نیازمند سلاح و تجهیزات مناسب هستند. متاسفانه استانهای ما سلاح های قدیمی و یا فرسوده دارند که باید یک نوسازی اساسی انجام گیرد. برای میسر شدن این خواسته حداقل ۲۰۰ میلیارد تومان نیاز داریم. ما تمام خواستههای خود را تقدیم وزارت ورزش و جونان و کمیته ملی المپیک کردیم که امیدوارم از رشته تیراندازی حمایت ویژهای داشته باشند.
وی در ادامه با اشاره به حضور نمایندگان تراپ در ایتالیا گفت: محمد بیرانوند نیز در ایتالیا توانست مشکلات سلاح خود را برطرف کند و پس از حضور در جام جهانی اردویی را در این کشور برگزار کند تا انشاءالله با آمادگی کامل در المپیک شرکت کند. خوشبختانه در این مدت گامهای مثبتی در جهت بهروزرسانی تجهیزات صورت گرفته است و تیراندازان ما نیز توانستند خواستههای کادر فنی را عملی کنند اما برخی به دنبال تضعیف این موفقیتها هستند. حاشیهها در مسیری که فدراسیون تیراندازی ترسیم کرده یک مانع محسوب میشود و قطعا نیاز است در این مسیر همه در کنار فدراسیون باشند. این رشته متعلق به همه مردم ایران و خانواده تیراندازی است. ما در فدراسیون از همه عقاید و نظرات استقبال میکنیم اما اجازه نمیدهیم کسی تیراندازان را در آستانه المپیک تضعیف کند و با ایجاد حاشیه تمرکز آنها را بر هم بزند. ما وظیفه داریم که از ملیپوشانمان حفاظت کنیم. قطعا نقدهای خارج از گود، انتشار مطالب غیر واقعی و بازی با افکار عمومی کمکی به این رشته نخواهد کرد. بنده به عنوان رییس فدراسیون از همه کسانی که فکر میکنند میتوانند کمک کنند درخواست میکنم تا وارد میدان شوند و حاشیهسازان را بر اخلاق مداری دعوت میکنم و از آنها میخواهم همواره خداوند را مد نظر قرار دهند.
رئیس فدراسیون تیراندازی با اشاره به اعزام تیراندازان به رویدادهای مختلف، تصریح کرد: در دو سال گذشته چند صد میلیارد برای هر سه رشته تفنگ، تپانچه و اهداف پروازی هزینه شده است و از نتایج به دست آمده با توجه به داشتههایی که از گذشته داشته ایم، رضایت داریم و تیراندازان ما خوش درخشیدند. ما در این مسیر به همه تیراندازان فرصت دادیم تا بتوانند افتخار آفرینی کنند. حتی برای اعزام این افراد بارها از سوی رسانه ها مورد نقد قرار گرفتیم اما باز هم آنها را اعزام کردیم تا اگر حداقل شانسی هم برای کسب مدال و سهمیه المپیک دارند، از آن استفاده کنند و در مقابل انتقادات از آنها دفاع کردیم اما بعد از چندین اعزام و زمانی که توانستند در حد لازم ظاهر شوند دیگر دلیلی برای فرصت مجدد دادن وجود نداشت. وقتی این افراد در چندین مسابقه گذشته نتوانستند خواستههای جامعه تیراندازی و کیمته فنی را برآورده کنند در این فرصت کم و در آستانه المپیک دیگر دلیلی به اعزام آنها به جام جهانی مونیخ وجود نداشت و با نظر کارشناسی کمیته فنی اگر اعزام می شدند نتیجه مناسبی نمیگرفتند.
وی در خصوص نفرات اعزامی به المپیک پاریس گفت: اسامی نفرات اعزامی به المپیک نهایی شده و در جلسات متعدد با کمیته ملی المپیک جمع بندی نهایی انجام و اسامی را نهایی کردیم. به همه توصیه میکنم بهتر است به جای تضعیف تیراندازان و بر هم زدن تمرکز آنها، در این زمان کوتاه باقیمانده تا المپیک در کنار آنها و یارشان باشند و تجربیات خود را به آنها منتقل کنند تا اگر موفقیتی حاصل شد در آن سهم داشته باشند نه اینکه مانع و سدی برای دوستانشان در تیمهای اعزامی خود باشند. من امیدوارم کسانی که همراه تیم ملی تیراندازی جمهوری اسلامی ایران نیستند، به جای هرگونه نامهربانی و کم لطفی، دعای خیر داشته باشند و با عاقبت اندیشی موضع گیری کنند.
رییس فدراسیون تیراندازی خاطرنشان کرد: این نوید را به ملت ایران و جامعه ورزش می دهم که نمایندگان ما در المپیک تلاش می کنند تا بهترین عملکرد خود را به نمایش بگذارند و پس از المپیک و با برنامه های که در پیش داریم قطعا آینده خوبی را با ورود جوانان به تیم ملی رقم خواهیم زد. از همه ملت ایران می خواهم با دعای خیر خود، کاروان ورزش ایران و تیراندازان را در المپیک بدرقه کنند.
وی گفت: نباید فراموش کنیم در یک جامعه اسلامی قطعا اخلاق حرف اول را می زند و ورزش تیراندازی به عنوان یک ورزشی که همواره مورد تاکید اسلام قرار داشته است، از این اخلاق مداری به دور نیست و در کنار همه مدال ها و افتخاراتی که تا کنون کسب کرده است، اخلاق بیش از هر چیز دیگری در آن مورد توجه قرار داشته و خواهد داشت. بدون شک بخش مهمی از ورزش قهرمانی، کسب مدال و جایگاه است اما با ارزش تر از همه جایگاهها و کسب مدال ها، بالاترین سرمایه و مدال انسانی، کسب اخلاق و منش والای انسانی است و ما نیز تلاش کردیم تا این زاویه از ورزش را در تیراندازی بیش از گذشته پررنگ و مورد تاکید قرار دهیم.
قربانی خاطرنشان کرد: فدراسیون تیراندازی محل کارهای سیاسی و قدرت طلبی نیست بلکه جایگاه خدمت، زحمت و تلاش است و همه باید در جهت عزت و احترام به ملیپوشان، جوانان و نوجوانان گام بردارند.
وی در ادامه با تاکید بر نقش هیاتهای استانی در توسعه اخلاق و همچنین شناسایی استعداد جدید، یادآوری کرد: رئیس فدراسیون باید به صورت مستمر در استانها حضور داشته باشد و در جهت توسعه بعد همگانی تیراندازی و فعالیت در استان ها جهت معرفی این رشته دینی گام بردارد و از سراسر کشور همه نخبگان و کسانی که توانایی توسعه آن را دارند شناسایی و از ظرفیت آنها بهره برداری شود. از اسفند ماه سال ۱۴۰۰ که در فدراسیون حضور دارم تاکنون بیش از ۶۴ سفر استانی داشتم و بعضاً بیش از دو بار به هر استان سفر کردم و در جریان فعالیتها و نیازهای آنها قرار گرفتم. همچنین جهت استفاده از ظرفیت های استان، با استاندار هر استان دیدار داشتم که تامین تجهیزات و احداث سایت اهداف پروازی و سلاحهای بادی مهمترین محورهای این دیدارها بوده است.
رئیس فدراسیون تیراندازی خاطرنشان کرد: ما در فدراسیون تیراندازی در تلاشیم تا تمرکز رشته تیراندازی از تهران خارج شود و استانها را بیشتر درگیر این رشته کنیم و شرایطی را ایجاد کنیم تا استان ها نیز میزبان مسابقات کشوری و اردوهای تیم های ملی باشند. موضوع مهم دیگری که در استان ها مد نظر قرار دادیم شناسایی و پرورش استعدادهای جوان و نوجوان بوده است چرا که معتقدیم تیم ملی باید پشتوانهای قوی داشته باشد. متاسفانه در فدراسیون تیراندازی در سالهای گذشته پشتوانهسازی مغفول مانده بود و نتیجه آن را نیز در این دو سال شاهد بودیم. همه ما کاشتههای گذشته را برداشت میکنیم و متاسفانه تیراندازی در چند سال گذشته در امر جوانان و نوجوانان فعالیت زیادی نداشته و نفرات جدیدی شناسایی نشده بود. ما در فدراسیون در امر استعدادیابی و پشتوانهسازی برنامهریزیهای زیادی داریم و بخش زیادی از آن امروز عملی شده است که میتوان به شناسایی نوجوانان و جوانان زیادی از سراسر ایران و برگزاری بیش از ۸۰۰ نفر روز اردوهای مستمر در ردههای مختلف سنی اشاره کرد.
وی خاطرنشان کرد: در تیم ملی باید از تجربیات قبل استفاده و در کنار آن نیز نوسازی انجام شود. بعد از دو سال تلاش، امروز شاهد حضور چهرههای جوان در تیم ملی هستیم که عملکرد آنها در رقابتهای مختلف قابل قبول بوده و قطعا در آینده از موفقیت و افتخارآفرینی آنها بیشتر خواهید شنید. من معتقدم با ورود جوانان و نوجوانان تیراندازی به قله عزت و پیروزی دست خواهد یافت. نباید فراموش کرد که در این مسیر جوانان با استعداد را باید در استان ها شناسایی کرد و ما از ظرفیت هیاتهای استانی و مربیان سراسر کشور استفاده خواهیم کرد.
قربانی در ادامه فعالیتهای فدراسیون در بحث اعزام های برون مرزی اشاره کرد و گفت: در دو سال گذشته بیش از ۲۱۰ تیرانداز را به ۲۲ رویداد اعزام کردیم که ماحصل آن کسب ۲۷ مدال رنگارنگ، کسب ۴ سهمیه المپیک و تاریخ سازی اهداف پروازی با کسب نخستین سهمیه المپیک در رشته تراپ توسط محمد بیرانوند، نوجوان ۱۶ ساله کشورمان و چندین رکورد شکنی در بخش های مختلف بوده است. در سال ۱۴۰۲ فدراسیون ۱۰ اعزام برون مرزی داشته که این تعداد بیشترین میزان اعزام تیراندازان در یک سال در ادوار گذشته بوده است. ما تلاش کردیم تا با وجود همه کمبودها و تحریمها، بهترین امکانات را برای تیم ملی و کادر فنی فراهم کنیم و بیش از ۸۰ درصد از برنامههای کادر فنی تیمهای ملی را عملی کردیم.
انتهای پیام
نظرات