• جمعه / ۱ تیر ۱۴۰۳ / ۱۳:۵۰
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1403040100180
  • خبرنگار : 50973

امام جمعه شهرستان پردیس:

برگزاری انتخابات با دو شرط مشارکت بالا و انتخاب خوب برای کشور معجزه دارد

برگزاری انتخابات با دو شرط مشارکت بالا و انتخاب خوب برای کشور معجزه دارد

ایسنا/تهران امام جمعه پردیس گفت: نتیجه برگزاری انتخابات با تحقق دو شرط مشارکت بالا و انتخاب خوب را معجزاتی دانست که در کشور مشاهده خواهد شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین سید حسین‌حسینی در بخشی از سخنان خود در خطبه دوم نماز جمعه این هفته که با حضور پرشور مردم ولایت مدار در مسجد الغدیر فاز ۴ شهر پردیس برگزار شد، ضمن تبریک عید سعید غدیر خم اظهار داشت: با فضیلت‌های بیان شده، در شکوه جشن یک کیلومتری که به نوبه خود شناساندن غدیر در شهرستان است سهیم باشیم.

وی با بیان اینکه غدیر با طرح مساله ولایت عامل یاس کفار شده، عنوان کرد: غدیر، عامل غلبه اهل حق است.

حجت‌الاسلام و المسلمین حسینی تصریح کرد: تبلیغ دین، به‌معنای رساندن پیام‌های خداوند به بندگان، در مرحله نخست بر عهده پیامبران و اوصیای آنان و در مراحل بعد بر دوش عالمان دین گذاشته شده است.

وی با اشاره به شهادت مظلومانه آیت الله دکتر بهشتی و 72 تن از یارانش با انفجار بمب به دست منافقان در دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی، فرا رسیدن هفته قوه قضائیه را به کارکنان این قوه در شهرستان پردیس تبریک گفته و از آنان قدردانی کرد.

امام جمعه شهرستان پردیس از رئیس دادگستری و دادستان شهرستان خواست که، به حل و تعیین تکلیف پرونده‌های کهنه‌ای که سالها مانده اهتمام داشته باشند، همانگونه که تا به حال با ترک فعلها برخورد شده این اقدام ادامه داشته باشد و ملاقاتهای مردمی افزایش داشته باشد.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی نتیجه برگزاری انتخابات با تحقق دو شرط مشارکت بالا و انتخاب خوب را معجزاتی دانست که در کشور مشاهده خواهد شد.

وی افزایش اعتبار کشور، تقویت اقتدار نظام، تحول در مدیریت، ممانعت از تعرض دشمن و نشانگر وحدت ملی بودن را از معجزات مشارکت بالا در انتخابات دانست.

امام جمعه شهرستان پردیس گفت: رسانه‌های غرب می‌کوشند دوگانه‌ی غرب‌گرایی و انقلابی‌گری را با تندروی و میانه‌روی مفهوم‌سازی کنند و میانه‌روهای مدنظر خود را واجد حمایت بدانند. یعنی انقلابیون را تندرو و غرب‌گرایان را میانه‌رو می خوانند.

وی اضافه کرد: رای ما دارای دو روی سلبی و ایجابی است، به این معنا که رأی دادن ما به یک نفر، «نه» به غیر او که ناصالح میدانیمش نیز هست، بنابر این باید همان اندازه که تلاش می‌کنیم اصلح رأی بیاورد، باید مراقبت کنیم ناصالح هم رأی نیاورد.

انتهای پیام/

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha