جواد پهلوانزاده، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری درگز با بیان مطلب فوق در گفتوگو با ایسنا مقابله با بیابان را گام اول بهرهگیری از منابع طبیعی برای توسعه پایدار این شهرستان دانست و اظهار کرد: برای مقابله جدی با پدیده بیابان نیازمند بهرهگیری اصولی از منابع طبیعی است.
وی یکی از ثروتهای سرزمینی ایران را منابع طبیعی دانست و ساز و کار مبارزه با پدیده بیابان را در حفظ و حراست، احیا و توسعه منابع طبیعی برشمرد.
پهلوانزاده، همچنین شناسایی کانونهای بحرانی فرسایش بادی، نهالکاری و بذرپاشی، احداث بادشکن و کنترل هرز آبهای فصلی را از جمله راهکارهای مقابله با بیابانزایی اعلام کرد.
پهلوانزاده گفت: این اداره طی سالهای گذشته اقدام به اجرای عملیات نهالکاری و بذرپاشی و ایجاد هلالی آبگیر در سطحی بیش از ۱۶۵ هکتار کرده و کانون اصلی روستای غفارآباد و لطفآباد شناسایی شده است.
ریس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان درگز از همجواری با صحرای قره قوم در کشور ترکمنستان به عنوان عامل اصلی تشدید کنند بیابان نام برد و خواستار تمهیدات لازم برای کاهش اثرات زیانبار و نامطلوبان کویر بر عرصههای منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شد.
انتهای پیام
نظرات