• پنجشنبه / ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۴:۲۵
  • دسته‌بندی: انرژی هسته‎‌ای
  • کد خبر: 1403033121225
  • خبرنگار : 71049

اهمیت توسعه صنعت معدن و کشف مواد پرتوزا در مسیر دستیابی به تولید برق هسته‌ای

اهمیت توسعه صنعت معدن و کشف مواد پرتوزا در مسیر دستیابی به تولید برق هسته‌ای

رئیس سازمان انرژی اتمی بر اهمیت توسعه صنعت معدن و کشف مواد پرتوزا در مسیر دستیابی به تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، «محمد اسلامی» معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در مراسم استخراج از معدن «زمان آباد» در استان یزد، گفت: در مسیر رسیدن به ظرفیت تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای به عنوان طرح کلان و گسترده ملی، توسعه فعالیت‌ها در بخش معادن باید به‌شکل یک برنامه راهبردی در دستور کار باشد تا با اکتشاف و استخراج عناصر پرتوزا، این مواد اولیه در چرخه سوخت و تولید برق هسته‌ای مورد استفاده قرار گیرد. 

اسلامی در حاشیه مراسم آغاز عملیات استخراج معدن زمان آباد ساغند در استان یزد ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر به ملت ایران و گرامیداشت یاد و خاطره شهید خدمت، شهید آیت‌الله رئیسی اظهار کرد: امروز در ادامه فعالیت های معدنی سازمان انرژی اتمی در استان یزد یکی دیگر از برنامه های خودمان را با مشارکت بخش خصوصی در معدن زمان آباد آغاز کردیم. 

وی افزود: برای جمهوری اسلامی ایران، توسعه صنعت هسته‌ای و ایجاد قابلیت برای رسیدن به ظرفیت تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای یک امر مسلم و یک برنامه راهبردی است و در این راستا برنام‌های اجرایی خود را تنظیم کرده و آن را دنبال می‌کنیم. 

اهمیت توسعه صنعت معدن و کشف مواد پرتوزا در مسیر دستیابی به تولید برق هسته‌ای
سخنرانی اسلامی

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران ادامه داد: برای حرکت موثر در مسیر تولید برق هسته‌ای به عنوان  طرح کلان و گسترده ملی، یکی از اقدامات، توسعه فعالیت‌ها در بخش معدنی است تا بتوان با اکتشاف عناصر پرتوزا و پس از فرآوری، در چرخه سوخت هسته‌ای مورد استفاده قرار داد. 

وی افزود: با توجه به اهمیت این موضوع از سال ۱۴۰۰ توانستیم فعالیت‌های معدنی خود را از سه معدن فعال که کار استخراج از آن‌ها انجام می‌گرفت را به ۲۰ معدن فعال برسانیم. رشدی که حکایت از یک اراده مصمم دارد که در راستای تحقق این برنامه گام برداشته و معرف این تحول در رونق اقتصادی معادن است.

اسلامی تصریح کرد: در این صنعت، تجهیزات هسته‌ای به دلیل استاندارد و کیفیت بالایی که دارند، سبب ارتقای کیفیت بخش تجهیزات مورد نیاز صنایع شده و اکنون شاهد یک تراز علمی و فناوری بالا در این حوزه هستیم. موضوعی که در مرحله دوم فاز فعالیت ما قرار داشته و مراحل برنامه‌ریزی و اجرایی شدن آن را دنبال می‌کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha