• سه‌شنبه / ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۴:۰۷
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1403032919735
  • خبرنگار : 50026

سرپرست معاونت استاندار خراسان جنوبی مطرح کرد:

ضرورت پرداخت تسهیلات ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشاورزی

ضرورت پرداخت تسهیلات ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشاورزی

ایسنا/خراسان جنوبی  سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: پرداخت تسهیلات برای راه‌اندازی نیروگاه‌های تجدید پذیر در بخش‌های صنعت و کشاورزی استان ضرورت دارد.

مهدی جعفری روز سه شنبه 29 خرداد در جلسه بیان مشکلات و ارائه پیشنهادات و راهکارهای اجرایی استان برای مدیریت بهینه مصرف انرژی برق گفت: در جلسه‌ای که در وزارت کشور با حضور نمایندگان پنج استان برگزار شد، خواستار ارائه ایده‌هایی در زمینه بهینه سازی مصرف انرژی شدند تا تصمیم‌های لازم در این مورد در هیئت دولت گرفته شود.

وی افزود: پیشنهادهای استان را به منظور استفاده از همه ظرفیت‌های موجود در بخش صنعت و کشاورزی برای تولید انرژی‌های تجدید پذیر و بهینه سازی موتور کولرهای گازی به وزارت کشور ارائه خواهیم داد.

مهدی دادگر مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی هم در این جلسه با ارائه گزارشی درباره چگونگی قطع برق در فصل تابستان گفت: فرآیند کار در تابستان انرژی بر و فرسایشی است.

دادگر بیان کرد: بر اساس اختلاف افق در بخش کشاورزی فقط برق چاه‌های کشاورزی را در تابستان قطع می‌کنیم که انجام این کار سه روز در هفته بر اساس برنامه اعلامی است و انتظار نهایت همکاری در زمینه کاهش مصرف برق در تابستان را داریم.

وی با اشاره به وجود حساسیت‌های لازم در دو بخش کشاورزی و صنعت افزود: میزان مصرف انرژی بستگی زیادی به مقدار درجه دما دارد و خاموشی‌های بخش صنعت و کشاورزی به جامعه هدف اعلام می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: اگر در سال جاری صنایع ۳۵ درصد و کشاورزی ۸۰ درصد مصرف خود را از محل انرژی‌های تجدید پذیر تامین کنند، برق آنها قطع نخواهد شد و ما هم خرید تضمینی انرژی تولیدی این بخش‌ها را تضمین می‌کنیم لذا باید تسهیلات ویژه برای انجام این کار در استان پیش بینی شود.

وی تاکید کرد: سازمان‌ها و ادارات استان باید ۲۰ درصد برق مورد نیاز خود را از محل انرژی‌های تجدید پذیر تامین کنند.

در ادامه این جلسه نمایندگان بخش صنعت و کشاورزی خراسان جنوبی خواستار اختصاص تسهیلات به صنعت برای احداث نیروگاه‌های تجدید پذیر کوچک مقیاس، استقرار صنایع دارای بهره وری زیاد در استان، ممیزی الکتروموتورها، مدیریت قطع برق چاه‌های کشاورزی، استفاده از ظرفیت بیمه و جبران خسارت‌های احتمالی شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha