• یکشنبه / ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۵:۵۳
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403032718603
  • منبع : نمایندگی خوزستان

نکاتی برای پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان در تهیه نذورات

نکاتی برای پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان در تهیه نذورات

ایسنا/خوزستان به منظور پیشگیری از بروز بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان هنگام انجام نذورات در عید قربان توصیه می‌شود دام زنده از میادین و محل‌های عرضه مجاز و تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری شود.

دکتر پژمان بختیاری‌نیا با تبریک عید سعید قربان اظهار کرد: با توجه به انجام نذروات مردم و ذبح دام در روز عید قربان، رعایت بهداشت دام و در نتیجه گوشت قرمز بسیار حائز اهمیت است و نظارت کارشناسان دامپزشکی و بهداشت محیط بر سلامت دام و گوشت مهم است.

به گزارش ایسنا به نقل از معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، وی افزود: به منظور پیشگیری از بروز بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان به عموم مردم توصیه می‌شود دام زنده را از میادین و محل‌های عرضه مجاز و تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنند. 

بختیاری‌نیا گفت: به هیچ عنوان دام را درمنازل و معابر عمومی ذبح نکنید. گوشت دام ذبح شده حداقل به مدت ۲۴ ساعت و جگر و سایر امعا و احشای دام حداقل به مدت ۴۸ ساعت قبل از مصرف باید در دمای ۴ درجه یخچال نگهداری شود.

وی افزود: هنگام خرد کردن گوشت حتما از دستکش استفاده کنید و از مصرف گوشت و جگر نیم پز خودداری کنید. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha