امین مهدیزاده در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: چهار تیم دامپزشکی شهرستان بر ذبح دام زنده در عید قربان براساس پروتکلهای بهداشتی نظارت میکنند.
وی خاطرنشان کرد: توصیه میشود خرید دام قربانی از مراکز مجاز و میادین عرضه مجاز انجام شود و کشتار دامهای قربانی حتیالمقدور در کشتارگاه تحت نظارت دامپزشکی صورت گیرد.
رئیس شبکه دامپزشکی بروجرد اضافه کرد: بهمنظور پیشگیری از وقوع بیماریهای مشترک بین انسان و دام گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفرتا چهار درجه سانتیگراد نگهداری و سپس مصرف شود.
مهدیزاده بیان کرد: به منظور حفظ سلامت مردم، ارتقای بهداشت عمومی و پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام برنامهریزیهای لازم انجام تا امر نظارت بهدرستی انجام گیرد.
وی ادامه داد: تیمهای نظارت بر نحوه ذبح نذورات مردمی از صبح روز عید قربان و تا پایان شب در سطح شهرستان فعال خواهند بود.
انتهای پیام
نظرات