به گزارش ایسنا، مهدی بختیاریزاده در نشست خبری امروز شنبه در تشریح فرآیند عرضه دام بهداشتی ویژه روز عرفه و عید قربان گفت: امسال همانند سالهای گذشته با توجه به اهمیت عرضه دام بهداشتی جایگاههایی در سطح شهر تهران دایر شده است.
وی افزود: سه جایگاه دائمی در تمام طول سال در حال ارائه خدمات به شهروندان هستند و ۱۲ جایگاه موقت برای دسترسی بیشتر شهروندان در تهران راهاندازی کردیم تا مردم بدون واسطه و با کنترلهای بهداشتی و نظارتهای شرعی دام مورد نیاز خود را برای فریضه قربانی تهیه کنند.
مدیر عامل سازمان میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران با اشاره به اینکه ذبح دام نیز در این مراکز انجام میشود، افزود: خرید بی واسطه شهروندان در این جایگاهها اهمیت بسیاری دارد که روستاییان و عشایر کشور به عنوان تولیدکنندگان اصلی دام در کشور بدون واسطه تولید خود را به شهروندان میرسانند.
وی ادامه داد: ۱۸۰ نفر پرسنل اجرایی به صورت مستقیم در این طرح مشارکت دارند و ۱۲۰ دامپزشک در مراکز نظارتهای خود را اعمال میکنند، بطوریکه۳۵۰ نفر ضابح در این مراکز ظرف دو روز فعالیت میکنند تا ذبح شرعی انجام شود. همچنین برای نظارت شرعی ۲۰ نفر ناظر شرعی در جایگاهها حضور دارند و در تمام طول فعالیت مراکز به شهروندان ارائه خدمات خواهند داشت.
بختیاریزاده درخصوص ساعت فعالیت مراکز نیز گفت: در روز عرفه از ساعت ۹ صبح جایگاهها فعالیت خود را آغاز و تا ساعت ۱۹ این فعالیت ادامه دارد. در روز عید قربان نیز از ساعت ۴ صبح تا ساعت ۱۴ مراکز فعال خواهند بود.
وی تاکید کرد: در این دو روز برنامهریزی شده عشایر و دامپروران حدود ۱۵ هزار رأس دام عرضه کنند که همگی دامهای نر هستند و اجازه فروش دام ماده و مولد در مراکز وجود ندارد. به این ترتیب قبل از ورود دام به جایگاه، کنترلهای بهداشتی توسط دامپزشک انجام و پس از اخذ بهداشتی، دام برای عرضه به مراکز وارد میشود.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و ترهبار درخصوص قیمت عرضه دام زنده نیز گفت: با توجه به نرخنامه سازمان میادین هر کیلوگرم دام (بره نر زنده) ۳۳۰ هزار تومان خواهد بود که البته تولیدکنندگان میتوانند تخفیفاتی را ارائه کنند؛ اما سقف قیمت ۳۳۰ هزار تومان است که بر آن کنترل و نظارت جدی اعمال خواهد شد.
وی درباره برخی انتقادات تولیدکنندگان درباره باقی ماندن دام پس از فعالیت مراکز و برگشت توأم با ضرر دامها افزود: سالهای گذشته با توجه به استقبال خوبی که از مراکز انجام میشد دام اندکی باقی میماند و امسال نیز با برآوردهایی که انجام شده تصور میکنیم دامی برای برگشت باقی نماند. در مورد عرضه دامهای غیرمجاز در کنار خیابان یا مراکز غیر مجاز نیز آماری وجود ندارد؛ اما ممکن است شهروندان با خرید این دامها متضرر شوند، درحالیکه از مراکز شهرداری تهران میتوانند با اطمینان خاطر خرید کنند.
جایگاههای عرضه بهداشتی دام در روزهای ۲۷ و ۲۸ خردادماه ۱۴۰۳
۱- ازگل، بزرگراه امام علی جنوب به شمال بعد از پل صدر ورودی خیابان گلچین
۲- بلوار فرهنگ، کوی فرهنگ، خیابان میرمالک زمین شرق ساختمان ناحیه ۷ منطقه ۲
۳- خیابان هنگام، زمین بایر ضلع شمال شرقی چهارراه استقلال، محدوده ناحیه ۷
۴- انتهای اتوبان شهید باکری سیمون بلیوار تقاطع جنتآباد شمالی ضلع جنوب موتوری منطقه ۵
۵- زمین واقع در ضلع جنوبی پارکینگ مصلی (چهل سرا)
۶- زمین واقع در خیابان ری جنب پمپ بنزین
۷- خیابان دماوند، غرب به شرق، بعد از پل خاقانی، انتهای خیابان هاشمی جنب بوستان زیتون
۸- اتوبان محلاتی، خیابان شاهآبادی، بلوار کوثر، جنب زمین فوتبال
۹- تقاطع خیابان ارسطو و بخشنده
۱۰- خیابان شهید رجایی، جنوب به شمال قبل از بیمارستان هفتم تیر جنب مرکز معاینه فنی خودرو
۱۱- کیلومتر ۱۱ اتوبان لشگری نرسیده به خیابان دستواره ضلع جنوب بوستان دستواره جنب ترهبار
۱۲- پارکینگ شماره ۳ بوستان آبشار
جایگاه ثابت
۱- تهرانپارس، حکیمیه، خیابان تابا، جنب کارخانه آزمایش
۲- بزرگراه امام رضا بعد از گردنه تنباکویی نرسیده به بازار گل امام رضا
۳- بزرگراه آزادگان پایینتر از احمدآباد مستوفی جنب پارک آزادشهر
انتهای پیام
نظرات